Ρεσεψιόν / Υπάλληλοι Υποδοχής

ZORBAS BEACH HOTEL
Πλήρης απασχόληση
Κως

Το ξενοδοχείο Club Marmara Zorbas Beach στο Τιγκάκι - Κως ζητάει για την τουριστική σεζόν 2024 (Απρίλιος - Οκτώβριος) Receptionist με απαραίτητη η γνώση Γαλλικών.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το βιογραφικό τους με επισυναπτόμενη φωτογραφία.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Εμπειρία σε αντίστοιχη ή παρεμφερή θέση
  • Πολύ καλή γνώση της Γαλλικής και Αγγλικής γλώσσας
  • Επαγγελματική συμπεριφορά
  • Ικανότητες διαχείρισης και επίλυσης προβλημάτων

Παροχές:

  • Διαμονή και διατροφή

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Captain Εστιατορίου

ASTIR ODYSSEUS KOS RESORT & SPA, Κως
πριν 2 εβδομάδες
Το ξενοδοχείο Astir Odysseus Resort & Spa 5* επιθυμεί να προσλάβει προσωπικό για τη σεζόν 2025 : Captain Εστιατορίου Απαραίτητα Προσόντα: Προυπηρεσία σε ανάλογη θέση τουλάχιστον 3 έτη Απαραίτητη γνώση Αγγλικών Γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας θα εκτιμηθεί Γνώση συστημάτων παραγγελιοληψίας Γνώση διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας Διάθεση και ικανότητα για ομαδική εργασία Παροχές: Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων Ιδανικό περιβάλλον εργασίας...

Bar Manager - KOS

MITSIS HOTELS, Κως
πριν 2 εβδομάδες
Πρωτοπορώντας εδώ και 45 χρόνια, ο Όμιλος Mitsis είναι η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, καθοδηγούμενος από την πελατοκεντρική του φιλοσοφία , την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα . Με 23 ξενοδοχεία εκ των οποίων τα 15 ιδιόκτητα, τα 5 μισθωμένα και τα 3 υπό διαχείριση, 8,000 δωμάτια και πάνω από 5,000 εργαζόμενους σε 8 προορισμούς σε...

Maître - Service Manager

KOIA ALL SUITE WELL BEING RESORT, Κως
πριν 2 εβδομάδες
Koia all suite well being resort is looking to recruit for season 2025 a passionate, well-educated and experienced Maître – Service Manager . Koia is a high standard hotel, offering buffet and a la carte services to high end clients. Responsibilities: Learning the concept, adapt the policies of the restaurant department with the concept, train the staff on the concept,...