Τεχνικός Ιατρικών Μηχανημάτων

Serinth Ε.Π.Ε.
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Η Serinth είναι μια δυναμική και καινοτόμος εταιρεία που ιδρύθηκε το 2002, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και έχει καθιερωθεί για την αξιοπιστία της στον κλάδο της υγείας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


Αντιπροσωπεύει πολλά κορυφαία brands από όλο τον κόσμο στους τομείς της ιατρικής, της διατροφής, της ευεξίας, της αθλητικής επιστήμης, της αποκατάστασης και της φυσιοθεραπείας με περισσότερες από 50 συνεργασίες παγκοσμίως.


Με έδρα την Αθήνα καλύπτει τις αγορές της Ελλάδος και της Κύπρου, τις οποίες και υποστηρίζει μέσω ενός οργανωμένου τμήματος πωλήσεων, αποτελούμενο από υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης επαγγελματίες, το οποίο αναλαμβάνει να προτείνει λύσεις και να παρέχει υπηρεσίες προσαρμοζόμενες στις ανάγκες του κάθε πελάτη χωριστά με γνώμονα πάντα την βέλτιστη δυνατή αναλογία κόστους/απόδοσης.



Διαθέτοντας ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο εταιρικών πελατών, το οποίο περιλαμβάνει νοσοκομεία, πανεπιστήμια, οργανισμούς, αθλητικές ομάδες, και χιλιάδες επιστήμονες υγείας, η εταιρία παρουσιάζει συνεχή ανοδική πορεία.


Η Serinth είναι πλέον μία από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο της. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Οφείλεται στους ανθρώπους της.


Στα πλαίσια ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, με έμφαση στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών υποστήριξης, επιθυμεί να προσλάβει:


Τεχνικό Ιατρικών Μηχανημάτων


Προσόντα:



  • Πτυχίο ΑΕΙ τεχνικής κατεύθυνσης

  • Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε επισκευή μηχανημάτων

  • Καλή γνώση υπολογιστών και Αγγλικών

  • Δίπλωμα οδήγησης

  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

  • Ικανότητες επικοινωνίας, προσανατολισμό στην επίτευξη στόχων, ευελιξία και ομαδικό πνεύμα εργασίας


Παροχές:


Άριστο εργασιακό περιβάλλον, μισθός και bonus, εκπαίδευση σε τεχνολογίες αιχμής, προοπτικές εξέλιξης σε μια αναπτυσσόμενη εταιρεία


Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικά (με κωδικό ΤΕ10/24) στο hr@serinth.gr


www.serinth.gr

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Τεχνολόγος Τροφίμων

COFFEE LAB, Αθήνα
πριν 1 λεπτό
Ποιοι είμαστε Η Coffee Lab ξεκίνησε το ταξίδι της από την Χαλκίδα το 2009,είναι η πρώτη αλυσίδα street coffee που εφαρμόζει ολοκληρωτικά το concept του3rd wave coffee και που προσφέρει αποκλειστικά single origin ποικιλίες καφέ απόΒραζιλία, Γουατεµάλα, Κένυα και Αιθιοπία. Η ομάδα της Coffee Lab παρακολουθείτον καφέ από την καλλιέργεια ακολουθώντας τις αρχές του (direct trade),ενισχύοντας τη βιώσιµη καλλιέργεια και...

Πωλητές – Πωλήτριες Παιανία

PET CITY GROUP ΑΕΒΕ, Αθήνα
πριν 1 λεπτό
    Έχεις πάθος για τις πωλήσεις? Θέλεις να εργαστείς και να εξελίξεις την καριέρα σου σε ένα δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον? Αγαπάς τα κατοικίδια όσο εμείς?   Μην περιμένεις άλλο! Κάνε τώρα την αίτησή σου και γίνε μέλος της πιο Pawsome ομάδας   Ποιοι είμαστε; Ο Όμιλος Pet City είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων τροφών και αξεσουάρ κατοικίδιων ζώων στην Ελλάδα, με...

NMC Backoffice Engineer

Nova, Αθήνα
πριν 3 ώρες
We at Nova , are a very young and dynamic team, the 2nd largest telecom provider in Greece, looking for vibrant and fast thinking " NMC Backoffice Engineer ” to be part of our successful team in our “ Mobile-Fixed Core / IP / Access / IT NOC Department ”. You have a challenging mission for: Controlling and ensure the...