Ζητούνται 2 φοιτητές για να συνδυάσουν Σπουδές και Απασχόληση

Εταιρεία Πωλήσεων και Marketing
Εργολάβος
Θεσσαλονίκη

Ότι σπουδές και να έχεις επιλέξει, σίγουρα μπορούν να συνδυαστούν με τον υπέροχο κόσμο των Πωλήσεων και του Marketing!

Εταιρεία Πωλήσεων & Marketing στην Θεσσαλονίκη αναζητά 2 φοιτητές για απασχόληση στο τμήμα Πωλήσεων.

Η εταιρεία προσφέρει, ευέλικτο πρόγραμμα απασχόλησης, συνεχή εκπαίδευση που στοχεύει στην ανάπτυξή σου, σοβαρές προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, αξιοκρατικές αμοιβές, ευχάριστο και νεανικό περιβάλλον.

Εάν λοιπόν είσαι ένας αισιόδοξος και δυναμικός χαρακτήρας, με επικοινωνιακές δεξιότητες, ομαδικό πνεύμα και ικανότητα συνεργασίας, αν διψάς και έχεις διάθεση για συνεχή εξέλιξη, τότε στείλε τώρα το βιογραφικό σου σημείωμα, και το τμήμα HR της εταιρείας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπάλληλος σε πρατήριο υγρών καυσίμων

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, Θεσσαλονίκη
πριν 5 ώρες
Ζητείται έμπειρος Υπάλληλος σε εταιρικό πρατήριο καυσίμων στην ανατολική Θεσσαλονίκη (περιοχή αεροδρομίου) , για αντλίες, πλυντήριο. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Σχετική προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Συνέπεια και επαγγελματισμός Παροχές:

Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων - Τεχνικός Οπτικών Ινών

DINOSAT, Θεσσαλονίκη
πριν 5 ώρες
Η εταιρεία ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ Ι ΑΦΟΙ ΟΕ, που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη από το 1969 και δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και στην εγκατάσταση δικτύων Οπτικών Ινών, αναζητά δυο άτομα για την κάλυψη των θέσεων Τ εχνικός Οπτικών Ινών και Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων με ή χωρίς προϋπηρεσία, για εργασία πλήρους απασχόλησης. *Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο : 2310653972 Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητή...

Προσωπικό κουζίνας

DADA'S HOUSE, Θεσσαλονίκη
πριν 8 ώρες
Το DadasBar στην Ικτίν ου ζητά έμπειρους υποψήφιους μάγειρες για μόνιμη και πλήρη απασχόληση για τη στελέχωση της κουζίνας του. Θα προτιμηθεί η εξειδίκευση στην παρασκευή σούσι. Απαραίτητα Προσόντα: Εμπειρία θα εκτιμηθεί Συνέπεια και επαγγελματισμός Παροχές: