Υπάλληλος σε πρατήριο υγρών καυσίμων

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Ζητείται έμπειρος Υπάλληλος σε εταιρικό πρατήριο καυσίμων στην ανατολική Θεσσαλονίκη (περιοχή αεροδρομίου), για αντλίες, πλυντήριο.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Σχετική προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση
  • Συνέπεια και επαγγελματισμός

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Αισθητικός - Ποδολόγος

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ Λ. ΒΑΓΙΑ - Λ. ΚΑΚΑΝΗ, Θεσσαλονίκη
πριν 3 ώρες
Ζητείται Αισθητικός - Ποδολόγος από κέντρο ποδολογίας στην περιοχή της Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη (Ιωάννη Γρυπάρη 14). Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε στον αριθμό 6974703660 . Απαραίτητα Προσόντα: Γνώσεις θεραπευτικής ποδολογίας Γνώσεις περιποίησης ποδιών Παροχές:

Σερβιτόρος / Βοηθός Σερβιτόρου

ΜΕΝΤΑ, Θεσσαλονίκη
πριν 3 ώρες
Το καφέ / μπαρ menta στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αναζητά άτομο για το πόστο του σερβιτόρου και του βοηθού σερβιτόρου . Απαραίτητα Προσόντα: Διάθεση για εργασία Ανάλογη εμπειρία στο πόστο Παροχές: Πλήρης απασχόληση

Μηχανικός Αυτοκινήτων

THEODORIDIS TUNING, Θεσσαλονίκη
πριν 4 ώρες
Ζητείται έμπειρος μηχανικός αυτοκινήτων για συνεργείο αυτοκινήτων στην Δυτική Θεσσαλονίκη. Εξειδίκευση σε οχήματα του Group VAG θα θεωρηθεί πλεονέκτημα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310705113 Απαραίτητα Προσόντα: Απαραίτητη εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση Ομαδικό πνεύμα εργασίας Συνέπεια και επαγγελματισμός Γνώση διαγνωστικών Εξειδίκευση σε οχήματα του Group VAG θα θεωρηθεί πλεονέκτημα Παροχές: