Προσωπικό κουζίνας

DADA'S HOUSE
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Το DadasBar στην Ικτίνου ζητά έμπειρους υποψήφιους μάγειρες για μόνιμη και πλήρη απασχόληση για τη στελέχωση της κουζίνας του.

Θα προτιμηθεί η εξειδίκευση στην παρασκευή σούσι.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Εμπειρία θα εκτιμηθεί
  • Συνέπεια και επαγγελματισμός

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Αισθητικός σε ιατρείο

EY - MED, Θεσσαλονίκη
πριν 6 ώρες
Ζητείται αισθητικός σε ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκη ς με πτυχίο ΤΕΙ ή ΙΕΚ Αισθητικής. Θα εκτιμηθεί προϋπηρεσία. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Καθαριστής / Καθαρίστρια

ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, Θεσσαλονίκη
πριν 8 ώρες
Ζητείται Καθαρίστρια από εταιρεία καθαρισμού στη Θεσσαλονίκη για πρωινό ωράριο. Απαραίτητα Προσόντα: Θα εκτιμηθεί δίπλωμα οδήγησης Παροχές:

Έμπειροι Πωλητές / Πωλήτριες για μόνιμη εργασία

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, Θεσσαλονίκη
πριν 14 ώρες
Η εταιρία ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της και στα καταστήματα της μόνιμους πωλητές/πωλήτριες πλήρους απασχόλησης με αποδεδειγμένη προϋπηρεσία στο χώρο των πωλήσεων της ένδυσης και υπόδησης, για σταθερή συνεργασία στο κατάστημα JACK&JONES εμπορικό κέντρο MEDITERRANEAN COSMOS . Κύριες Αρμοδιότητες: Βελτιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη εντός του καταστήματος και καθοδήγηση του μέσω των κατάλληλων προτάσεων Ανάδειξη των προϊόντων μέσω...