Αισθητικός σε ιατρείο

EY - MED
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Ζητείται αισθητικός σε ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με πτυχίο ΤΕΙ ή ΙΕΚ Αισθητικής.

Θα εκτιμηθεί προϋπηρεσία.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Μηχανικός Αυτοκινήτων

GV GARBOUNIS GR.VASILIOS, Θεσσαλονίκη
πριν 7 ώρες
Ζητείται Μηχανικός Αυτοκινήτων από συνεργείο στην περιοχή Α' ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310700693 Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Παροχές:

Barista - Μπουφέ

MARIO STORES, Θεσσαλονίκη
πριν 7 ώρες
Το κατάστημα μας βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκ ης (Εγνατία 22) και δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης (παραγωγή καφέ, σφολιατοειδή, πίτσα, είδη ζαχαροπλαστείου). Αναζητούμε υποψηφίους με διάθεση για εργασία, δημιουργική και ευχάριστη για τη θέση του Barista - Υπάλληλο Μπουφέ. Απαραίτητα Προσόντα: Η προϋπηρεσία είναι απαραίτητη Διάθεση για εργασία Παροχές: Πλήρης απασχόληση και πλήρης ασφάλιση

Υπευθυνος Αποθήκης

PEXLIVANIDIS SPARE PARTS, Θεσσαλονίκη
πριν 7 ώρες
Εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του χονδρικού και λιανικού εμπορίου Τρακτέρ και Ανταλλακτικών αυτών, αναζητά να προσλάβει Υπεύθυνο Αποθήκης . Απαραίτητα Προσόντα: Απαραίτητη προϋπόθεση η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Επιθυμητή η γνώση προγραμμάτων ERP SoftOne Επιθυμητή γνώση της Αγγλικής γλώσσας Οργανωτική ικανότητα και αποτελεσματική απόδοση Ικανότητα συνεργασίας, ομαδικό πνεύμα Παροχές: