Barman/Barwoman

Αθλητικός χώρος (tennis club)
Μερικής απασχόλησης
Θεσσαλονίκη

Ζητείται εργαζόμενος/η στη θέση του καφέ/μπαρ σε αθλητικό χώρο (tennis club) στην περιοχή πλησίον του Mediterranean Cosmos, για 3 (ίσως και 4) φορές την εβδομάδα, 8ωρο με ένσημα, ώρες 15-23.00 καθημερινές και 08.30-16.30 ΣΚ.

Προτιμάται προυπηρεσία αλλά κυρίως η διάθεση για εργασία, η καλή επικοινωνία με τον κόσμο και η ευελιξία στις ημέρες.

Ενδείκνυται μεταφορικό μέσο για ευκολότερη πρόσβαση (στάση λεωφορείου 1χλμ από τον χώρο).


Απαραίτητα Προσόντα:

  • Στοιχειώδη προυπηρεσία στην παραγωγή καφέ και ροφημάτων
  • Επικοινωνιακές ικανότητες
  • Διάθεση για εργασία


Παροχές:

  • Όμορφο περιβάλλον εργασίας
  • Καλές ημερήσιες απολαβές
  • Ασφάλιση

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Βοηθός κουζίνας - Λάντζα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, Θεσσαλονίκη
πριν 9 ώρες
Η ομάδα του καταστήματος μας μεγαλώνει και χρειαζόμαστε τους κατάλληλους ανθρώπους για να στελεχωθεί και να συμπληρωθεί η ομάδα μας για την θέση του Βοηθού κουζίνας - Λάντζα . Παρέχουμε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον που το μέλημα μας είναι η σταθερή καθαρή συνεργασία και η απόλυτα σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Συνέπεια Προσαρμοστικότητα και...

Διαχειριστής/τρια Ηλ. Καταστήματος Edward Jeans

EDWARD, Θεσσαλονίκη
πριν 9 ώρες
Στην Edward Jeans αναζητούμε έναν/μια υπεύθυνο/η E - commerce / E - shop Manager για τη διαχείριση και την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Καθήκοντα και Υπευθυνότητες: • Διαχείριση Ηλεκτρονικού Καταστήματος: Υπεύθυνος για την καθημερινή λειτουργία του e - shop , συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης νέων προϊόντων, ενημέρωσης περιεχομένου και ελέγχου διαθεσιμότητας. • Προετοιμασία Δεμάτων: Προετοιμασία και συσκευασία των παραγγελιών για...

Υπάλληλος Παντοπωλείου

ΤΖΕΡΜΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, Θεσσαλονίκη
πριν 9 ώρες
Ζητείται υπάλληλος παντοπωλείου για πλήρη απασχόληση από κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης . Τηλ. 6972719140 , κος Χρήστος Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές: