Βοηθός κουζίνας - Λάντζα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Η ομάδα του καταστήματος μας μεγαλώνει και χρειαζόμαστε τους κατάλληλους ανθρώπους για να στελεχωθεί και να συμπληρωθεί η ομάδα μας για την θέση του Βοηθού κουζίνας - Λάντζα.

Παρέχουμε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον που το μέλημα μας είναι η σταθερή καθαρή συνεργασία και η απόλυτα σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Συνέπεια
  • Προσαρμοστικότητα και ευελιξία
  • Συμμόρφωση με τους κανόνες υγιεινής
  • Σταθερότητα προγράμματος ( άτομα τα οποία επιλέγουν το καλοκαίρι σεζόν δεν ταιριάζουν με το προφίλ του καταστήματος, ενδιαφερόμαστε για μόνιμη συνεργασία)

Παροχές:

  • Πλήρες πακέτο αποδοχών αλλά και όλων των εργασιακών δικαιωμάτων. ( ένσημα, άδειες, επιδόματα)
  • Δυνατότητα Εξέλιξης.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπάλληλος σε πρατήριο υγρών καυσίμων - πλυντήριο αυτοκινήτων

TSAPARIDIS, Θεσσαλονίκη
πριν 9 ώρες
Ζητείται Υπάλληλος σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Δρυμό Θεσσαλονίκης . Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο 2394032874 - 6974498119 . Αρμοδιότητες: Πλύσιμο αυτοκινήτων Ανεφοδιασμός οχημάτων Καθαρισμός Απαραίτητα Προσόντα: Σχετική προϋπηρεσία Διάθεση για εργασία Συνέπεια και επαγγελματισμός Ευγένεια Παροχές:

Πωλητής Β2Β

PACKTECH, Θεσσαλονίκη
πριν 10 ώρες
Η εταιρεία PACKTECH IKE είναι μια εμπορική επιχείρησηπου δραστηριοποιείται στις πωλήσεις Υλικών Συσκευασίας και Μηχανημάτων. Σταπλαίσια ενίσχυσης των πωλήσεων η εταιρεία PACKTECH αναζητά : ΠΩΛΗΤΗ Με έδρα την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ουποψήφιος καλείται να συμβάλει στην αναπτυξιακή προσπάθεια της εταιρείας καιτην προώθηση των προϊόντων της. Απαραίτητα Προσόντα: Απαιτούμενη Προϋπηρεσία στον χώρο εξωτερικών Πωλήσεων τουλάχιστον 3 έτη Κάτοχος Πτυχίου ΑΕΙ/ΤΕΙ Προϋπηρεσία 3 χρόνια...

Γυμναστής / Γυμνάστρια για Σαββατοκύριακα

TOPFITNESS GYMS, Θεσσαλονίκη
πριν 11 ώρες
Η αλυσίδα γυμναστηρίων TopFitness αναζητά καταρτισμένο προσωπικό στον Εύοσμο για ημιαπασχόληση τα Σαββατοκύριακα. Κύρια καθήκοντα: Εκγύμναση και καθοδήγηση στον χώρο με τα ελεύθερα βάρη Καταχώρηση πληροφοριών, εξυπηρέτηση πελατών και δημιουργία προπονητικού πλάνου για τους ασκούμενους. Απαραίτητα Προσόντα: Ευχέρεια στην επικοινωνία και στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ομαδικό πνεύμα. Παροχές: Συνεχής εκπαίδευση και προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης. Σταθερό, ευχάριστο και δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον. Απαραίτητα...