Εξωτερικός πωλητής νέων εγκαταστάσεων

STAGER Δ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Σου αρέσουν οι πωλήσεις και θεωρείς ότι είσαι ικανός πωλητής; Έχεις πάθος για την ανάπτυξη σχέσεων και την επίτευξη στόχων; Αν επιπλέον αντλείς ενέργεια από την δημιουργία πιστών συνεργατών, είσαι δυναμικός και έχεις διάθεση να αναπτυχθείς, τότε αυτή είναι η θέση που ψάχνεις!


Στην STAGER, κατέχουμε ηγετική θέση στον κλάδο των ανελκυστήρων.Καθώς συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε, αναζητούμε έναν υψηλών επιδόσεων Εξωτερικό πωλητή νέων εγκαταστάσεων που θα μας βοηθήσει να επεκτείνουμε τη βάση πελατών μας και να προωθήσει την ανάπτυξη των πωλήσεων νέων εγκαταστάσεων.


Τι θα κάνεις:



  • Αναζήτηση Νέων Ευκαιριών: Εντοπίζεις και προσεγγίζεις ενεργά δυνητικούς πελάτες μέσω τηλεφωνημάτων, emails και δικτύωσης. (Υπάρχει ετοιμο υποψήφιο πελατολόγιο)

  • Δημιουργία Ισχυρών Σχέσεων: Αναπτύσσεις και διατηρείς μακροχρόνιες συνεργασίες με ιδιοκτήτες ακινήτων, διαχειριστές κτιρίων, κατασκευαστές και άλλους βασικούς φορείς.

  • Παρουσίαση Προσαρμοσμένων Λύσεων: Κατανοείς τις ανάγκες των πελατών και προτείνεις τις κατάλληλες λύσεις ανελκυστήρων που ανταποκρίνονται στους στόχους και στους προϋπολογισμούς τους.

  • Ολοκλήρωση Πωλήσεων: Οδηγείς τη διαδικασία πώλησης από την αρχική επαφή μέχρι τις διαπραγματεύσεις και την υλοποίηση του έργου.

  • Επίτευξη Στόχων: Πληροίς ή υπερβαίνεις τους στόχους πωλήσεων και αυξάνεις το πελατολόγιό σε μια άκρως συναρπαστική αγορά.


Τι Ψάχνουμε:



  • Αριστεία στις Πωλήσεις: Αποδεδειγμένη επιτυχία στις εξωτερικές πωλήσεις, ιδανικά στον κατασκευαστικό τομέα, στην αγορά ακινήτων ή σε συναφείς κλάδους.

  • Δημιουργός Σχέσεων: Ισχυρές δεξιότητες δικτύωσης και επικοινωνίας με ικανότητα να επηρεάζεις και να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των πελατών.

  • Αυτοπαρακίνηση: Άτομο με δυναμισμό, φιλοδοξία να υπερβείς τις προσδοκίες και διάθεση να διαπρέψεις σε ανταγωνιστικό περιβάλλον.

  • Εξοικείωση με Τεχνολογία: Άνεση με συστήματα CRM και ευχέρεια στην υιοθέτηση νέων εργαλείων πωλήσεων.


Γνώση Κλάδου (Επιπλέον Προσόν): Εμπειρία στον τομέα των ανελκυστήρων ή των κατασκευών αποτελεί πλεονέκτημα, αλλά δεν είναι απαραίτητη. Περισσότερο θα



  • εκτιμηθεί η ευφυία, η εργασιακή ηθική και η αποφασιστικότητα. Είμαστε διατεθειμένοι να εκπαιδεύσουμε το κατάλληλο άτομο!


Γιατί να ενταχθείς στην ομάδα μας:



  • Απεριόριστο Δυναμικό Κερδών: Βασικός μισθός με προσοδοφόρο σύστημα προμηθειών χωρίς όριο στα κέρδη.

  • Ευκαιρίες Ανάπτυξης: Μεγαλώνουμε γρήγορα, και θα έχεις ευκαιρίες να εξελιχθείς μαζί μας, με προοπτικές εξέλιξης σε ηγετικές θέσεις πωλήσεων.

  • Υποστηρικτική Ομάδα: Εντάξου σε μια δυναμική, συνεργατική ομάδα ικανών ανθρώπων που δίνει αξία στην καινοτομία, την ικανοποίηση του πελάτη και την προσωπική ανάπτυξη. Επιπλέον θα λάβεις όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υποστήριξη για να πετύχεις τους στόχους σου μαζί με εμάς.

  • Συναρπαστικός Κλάδος: Γίνε μέρος ενός κρίσιμου κλάδου που επηρεάζει τον τρόπο ζωής και εργασίας των ανθρώπων καθημερινά.


Έτοιμος να αναβαθμίσεις την καριέρα σου στις πωλήσεις; Κάνε αίτηση σήμερα και γίνε μέλος μιας ομάδας που στόχο έχει να ανεβάζει διακρώς τον πήχη στην εξυπηρέτηση και την ευχαρίστηση στον κλάδο του ανελκυστήρα.
Επιπλέον θα χρειαστούμε το βιογραφικό σου, καθώς και μίια επιστολή 1 σελίδας που να εξηγεί τον λόγο που είσαι ιδανικός για αυτήν την θέση.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Medical Secretary

FACE OF ATHENS, Αθήνα
πριν 1 ώρα
Are you interested in being the first face that allthe patients of Face of Athens Advanced Face & Neck Plastic Surgery Clinicface? If these aren’t too many …faces for you, we are expecting your resume! We're looking for a detail-oriented persona to keep our practice runningsmoothly. If you can handle schedules like a pro, make patients feel like homeand loves...

Πωλητές χωρίς προϋπηρεσία (καθημερινό-πρωινό)

RESOLUTION, Αθήνα
πριν 1 ώρα
Είσαι έτοιμος να κάνεις βήματα προς μια νέα και συναρπαστική καριέρα; Ακόμα και αν δεν έχεις εμπειρία, δεν υπάρχει πρόβλημα! Ψάχνουμε για φρέσκα πρόσωπα χωρίς προϋπηρεσία για να γίνουν οι πιο αποτελεσματικοί πωλητές! Στην εταιρεία μας, δεν χρειάζεται να ξέρεις πώς να πουλήσεις πάγο σε Εσκιμώο. Αρκεί να έχεις τη διάθεση και ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου! Αν έχεις και...

Υπάλληλος Γραφείου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Αθήνα
πριν 14 ώρες
Ζητείται Υπάλληλος γραφείου από Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία με έδρα στο κέντρο της Αθήνας για πενθήμερη εργασία 9:00 -17:00 με φυσική παρουσία. Απαραίτητα Προσόντα: Άριστη γνώση Microsoft Office (ιδίως excel) και Internet Άριστη γνώση ηλεκτρονικής και έντυπης αρχειοθέτησης εγγράφων Λογιστικές γνώσεις. Επιθυμητή γνώση ERP εμπορικού προγράμματος Galaxy Γνώση διαδικασίας έκδοσης εγγράφων από gov.gr, efka κλπ Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας Απόφοιτος ΙΕΚ...