Πωλητές χωρίς προϋπηρεσία (καθημερινό-πρωινό)

RESOLUTION
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα
Είσαι έτοιμος να κάνεις βήματα προς μια νέα και συναρπαστική καριέρα; Ακόμα και αν δεν έχεις εμπειρία, δεν υπάρχει πρόβλημα! Ψάχνουμε για φρέσκα πρόσωπα χωρίς προϋπηρεσία για να γίνουν οι πιο αποτελεσματικοί πωλητές!

Στην εταιρεία μας, δεν χρειάζεται να ξέρεις πώς να πουλήσεις πάγο σε Εσκιμώο. Αρκεί να έχεις τη διάθεση και ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου!

Αν έχεις και λίγο χιούμορ, τότε είσαι ακόμα πιο καλοδεχούμενος! Και ποιος ξέρει, μπορεί να κάνεις τους πελάτες να γελάσουν και να αγοράσουν περισσότερα!

Στείλε μας το βιογραφικό σου και θα σε καλέσουμε για έναν από τους πιο ευχάριστους γύρους συνεντεύξεων που έχεις κάνει ποτέ!

Έλα να γίνεις μέρος της ομάδας μας και να κάνουμε την πρώτη ή και την επόμενη κίνησή σου στην καριέρα σου!

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Διευθυντής τμήματος Facility

MYSERVICES AE, Αθήνα
πριν 7 λεπτά
Κύριες αρμοδιότητες: Επικοινωνία  με πελάτες Τακτικές και έκτακτες περιοδικές  επισκέψεις στα έργα  της εταιρίας Επίβλεψη  της ενδεδειγμένης συμπεριφοράς και εμφάνισης του προσωπικού στους χώρους εργασίας Τήρηση  οργανωμένου  αρχείου  ελέγχων και εποπτείας Έλεγχος υλοποίησης όλων των εργασιών εποπτείας που προΐσταται, καθώς και των υποδείξεων, με σκοπό την εμπρόθεσμη ολοκλήρωσή τους Έλεγχος  εφαρμογής όλων των προβλεπόμενων  προδιαγραφών Η εταιρία προσφέρει: Αποδοχές διευθυντικού...

Customer Service Executive

Daras Packaging S.A, Αθήνα
πριν 37 λεπτά
Responsibilities and Duties: Scouting και ανεύρεση πελατείας. Διερευνεί τις ανάγκες του πελάτη. Διαπραγματεύεται την συνεργασία με τον πελάτη ( πχ Όροι Πληρωμής, Τιμές, Ποσότητες, Υλικά κλπ) Ελέγχει τις Οικονομικές Προσφορές των πελατών του. Λαμβάνει παραγγελίες και καταχωρεί νέα Brief απαιτήσεων. Παρακολουθεί την εξέλιξη της παραγγελίας μέχρι την παράδοση-είσπραξη. Πραγματοποιεί After Sales Service. Συμμετέχει στο Ετήσιο Budget και τα revisions ανά...

Credit Analyst_Junior

ACCA Careers, Αθήνα
πριν 2 ώρες
Credit Analyst (Loan Underwriting - Collateral Appraisal - Junior Professional) Διεύθυνση Τραπεζικής Μεσαίων Επιχειρήσεων Κύριες Αρμοδιότητες Ανάλυση και αξιολόγηση αιτημάτων επιχειρηματικής πελατείας, κατόπιν σχετικών συναντήσεων με πελάτες, σε άμεση συνεργασία με τον αρμόδιο Relationship Manager και τον Επικεφαλής Τομέα Σύνταξη εισηγητικών σημειωμάτων που περιλαμβάνουν ανάλυση οικονομικών δεδομένων, αξιολόγηση κινδύνων, σκοπούμενης κερδοφορίας κλπ., με σκοπό τη λήψη απόφασης ανάληψης πιστωτικών κινδύνων...