Μαγείρισσα

VILLAGGIO
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Ζητείται έμπειρη μαγείρισσα με γνώσεις Ελληνικής κουζίνας. Απαιτείται πνεύμα συνεργασίας, ευγένεια και αγάπη για το φαγητό.

Προσφέρεται πολύ καλός μισθός με ασφάλιση πλήρους απασχόλησης, δώρα κλπ.

Πληροφορίες και στο τηλέφωνο 6944140301

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Αποθηκάριοι

STOHOS, Θεσσαλονίκη
πριν 2 ώρες
Η εταιρία τροφίμων STOHOS με έδρα τη Θεσσαλονίκη (περιοχή Λάκκωμα-Μεσημέρι ), ζητάει αποθηκάριους (περιβάλλον εργασίας κατάψυξη – συντήρηση). Περιγραφή θέσης εργασίας: Παραλαβή από ράμπες φορτοεκφόρτωσης με μηχανικά μέσα και αποθήκευση σε καταψύξεις Picking με ηλεκτρονικό σύστημα φορτοεκφόρτωσης για την εκτέλεση παραγγελιών και φόρτωση στα αυτοκίνητα της εταιρίας Τακτοποίηση αποθηκευτικών χώρων (κατάψυξης και ξηρού φορτίου) με την λογική FIFO Καθαριότητα και...

Τεχνίτρια νυχιών

VITALSTEP, Θεσσαλονίκη
πριν 4 ώρες
Ζητείται τεχνίτρια νυχιών για εργασία, στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης . Η υποψήφια θα πρέπει να έχει εμπειρία στα τεχνητά νύχια , να έχει κάρτα ανεργίας και να είναι ηλικίας 18-29 χρόνων. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Εργάτης Παραγωγής

AL-CO, Θεσσαλονίκη
πριν 12 ώρες
Η εταιρεία ALCO ΑΓΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ A.E. δραστηριοποιείται στο χώρο των Τροφίμων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και αναζητά ΕΡΓΑΤΗ για στελέχωση του τμήματος παραγωγής για άμεση πρόσληψη. Ωράριο εργασίας: Δευτέρα – Παρασκευή (8.00 - 16.00 πλήρους απασχόλησης). Οι αρμοδιότητες συνοπτικά είναι: Χειρισμός συσκευαστικών μηχανών Συσκευασία προϊόντων, παλετοποίηση Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων Καθαριότητες χώρου εργασίας Απαραίτητα Προσόντα: Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει πνεύμα συνεργασίας,...