Αποθηκάριοι

STOHOS
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Η εταιρία τροφίμων STOHOS με έδρα τη Θεσσαλονίκη (περιοχή Λάκκωμα-Μεσημέρι), ζητάει αποθηκάριους (περιβάλλον εργασίας κατάψυξη – συντήρηση).

Περιγραφή θέσης εργασίας:

  • Παραλαβή από ράμπες φορτοεκφόρτωσης με μηχανικά μέσα και αποθήκευση σε καταψύξεις
  • Picking με ηλεκτρονικό σύστημα φορτοεκφόρτωσης για την εκτέλεση παραγγελιών και φόρτωση στα αυτοκίνητα της εταιρίας
  • Τακτοποίηση αποθηκευτικών χώρων (κατάψυξης και ξηρού φορτίου) με την λογική FIFO
  • Καθαριότητα και επιμέλεια των αποθηκευτικών χώρων

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Βασική γνώση Η/Υ
  • Διάθεση για εργασία

Παροχές:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Ιδιωτική ασφάλιση

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Τεχνίτης για ξυλουργικές εργασίες

ARTIST, Θεσσαλονίκη
πριν 4 ώρες
Ζητείται έμπειρος ή ανειδίκευτος Τεχνίτης για ξυλουργικές εργασίες & για μοντάζ θωρακισμένης πόρτας από εργοστάσιο κατασκευής πορτών με έδρα στη ΒΙΠΕ Ωραιοκάστρου. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6973 744011 ή να στείλουν το βιογραφικό τους. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Οδηγός Γ' κατηγορίας

STOHOS, Θεσσαλονίκη
πριν 5 ώρες
Η εταιρία τροφίμων STOHOS ζητάει Ο δηγό για μόνιμη εργασία με δίπλωμα τρίτης κατηγορίας (Γ) για διανομές. Αν είσαι νέος ΟΔΗΓΟΣ μην διστάσεις να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μας. Περιγραφή θέσης : Φόρτωση και διανομή σε καταστήματα εστίασης της Θεσσαλονίκης και όμορων νομών Απαραίτητα Προσόντα: Σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ευγένεια, ευστροφία, εργατικότητα Δυνατότητα θετικής επικοινωνίας με πελάτες Προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί Ομαδικό πνεύμα...

Υπάλληλος Βαφείου Ηλεκτροστατικής Βαφής

STEEL FORM, Θεσσαλονίκη
πριν 7 ώρες
Ζητείται Υπάλληλος Βαφείου Ηλεκτροστατικής Βαφής από την εταιρεία μεταλλικών κατασκευών Steel Form που εδρεύει στην Λητή Θεσσαλονίκης . Η θέση αφορά στην γενικότερη λειτουργία του βαφείου από την προετοιμασία μέχρι την βαφή των αντικειμένων. Απαραίτητα Προσόντα: Ικανότητα συνεργασίας Συνέπεια Ευχέρεια χρήσης ηλεκτρικών εργαλείων χειρός θα εκτιμηθεί Προϋπηρεσία σε περιβάλλον κατασκευών και βαφείων θα εκτιμηθεί Παροχές: Υψηλές αποδοχές Φιλικό περιβάλλον εργασίας