Τεχνίτης για ξυλουργικές εργασίες

ARTIST
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Ζητείται έμπειρος ή ανειδίκευτος Τεχνίτης για ξυλουργικές εργασίες & για μοντάζ θωρακισμένης πόρτας από εργοστάσιο κατασκευής πορτών με έδρα στη ΒΙΠΕ Ωραιοκάστρου.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6973 744011 ή να στείλουν το βιογραφικό τους.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπάλληλος Εμπορικού Τμήματος

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, Θεσσαλονίκη
πριν 6 ώρες
Ανώνυμη εταιρία του κλάδου των τροφίμων αναζητά Υπάλληλο για την στελέχωση του εμπορικού τμήματος με έδρα εργασίας στην περιοχή της Θέρμη Θεσσαλονίκης. Απαραίτητα Προσόντα: Ο/Η υποψήφιος-α θα πρέπει να διαθέτει τα ακόλουθα προσόντα: Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ ή αντίστοιχου εκπαιδευτικού ιδρύματος Διετή κατ΄ ελάχιστο προϋπηρεσία σε αντίστοιχο κλάδο Άριστη γνώση Η/Υ και γνώση προγραμμάτων Microsoft Office Αγγλικά σε ικανοποιητικό επίπεδο επικοινωνίας (...

Υπάλληλος Κυλικείου

FLAVOUR FACTORY, Θεσσαλονίκη
πριν 7 ώρες
Η SAMIOTAKIS CATERING επιθυμεί να προσλάβει για τις εγκαταστάσεις της στη Δ.Ε.Θ. και στο ΑΠΘ, Υπάλληλο Κυλικείου Κύριες Αρμοδιότητες •Λήψη και εκτέλεση παραγγελιών με προσοχή στις λεπτομέρειες •Τακτοποίηση όλων των απαραίτητων εργαλείων για την αποτελεσματική εκτέλεση των παραγγελιών •Διατήρηση του χώρου εργασίας και του bar καθαρού για την ανανέωση των πελατών •Ενημέρωση πελατών σχετικά με τον κατάλογο των εδεσμάτων και...

Υπάλληλος υποδοχής-Reception

Κεντρο θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη
πριν 9 ώρες
Ζητείται υπάλληλος για τη διαχείριση κρατήσεων και την υποδοχή-εξυπηρέτηση πελατών,στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. *** Πρόσληψη μέσω προγράμματος ΔΥΠΑ, υποψήφιοι ΜΟΝΟ 18-29 ετών. Ώρες εργασίας: Δευτέρα,Τετάρτη,Πέμπτη: 10:00-18:00 Παρασκευή και Σάββατο: 13:00-21:00 Απαραίτητα Προσόντα: Όριο ηλικίας 18-29 ετών με κάρτα ανεργίας Απαραίτητη η άριστη γνώση Αγγλικών και η γνώση χρήσης Η/Υ Διαχείριση συστημάτων της booking, Air ΒΝΒ, Expedia Συνέπεια και επαγγελματισμό Παροχές: