Εργάτης Παραγωγής

AL-CO
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία ALCO ΑΓΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ A.E. δραστηριοποιείται στο χώρο των Τροφίμων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και αναζητά ΕΡΓΑΤΗ για στελέχωση του τμήματος παραγωγής για άμεση πρόσληψη.

Ωράριο εργασίας: Δευτέρα – Παρασκευή (8.00 - 16.00 πλήρους απασχόλησης).

Οι αρμοδιότητες συνοπτικά είναι:

  • Χειρισμός συσκευαστικών μηχανών
  • Συσκευασία προϊόντων, παλετοποίηση
  • Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων
  • Καθαριότητες χώρου εργασίας

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει πνεύμα συνεργασίας, ικανότητα εργασίας σε ομάδες, προθυμία, συνέπεια
  • Θα προτιμηθούν κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Λαγκαδά
  • Επιθυμητή εμπειρία σε παραγωγική εταιρεία
  • Όχημα μεταφοράς επιθυμητό(για την μεταφορά από και προς την εργασία)

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Κρεοπώλες

DACRISTO, Θεσσαλονίκη
πριν 3 ώρες
Τα Dacristo deli δίνουν ευκαιρία εργασίας σε εξαιρετικό περιβάλλον, σε έναν όμιλο εταιριών με διαρκώς ανοδική τροχιά και δυναμικό προσανατολισμό στο εμπόριο/χονδρεμπόριο κρέατος. Αναζητούμε κρεοπώλες για τα καταστήματά μας στο κέντρο της πόλης και τη Θέρμη , με εμπειρία εργασίας πάνω σε premium κοπές μοσχαρίσιου κρέατος και με κατ' ελάχιστον συνολική εμπειρία εργασίας ενός έτους . Απαραίτητα Προσόντα: Απαραίτητο το...

Υπεύθυνη/ος υλοποίησης επιμορφωτικών προγραμμάτων με εμπειρία σε ΚΔΒΜ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ - ΚΔΜΒ, Θεσσαλονίκη
πριν 18 ώρες
Ζητείται Υπεύθυνη/ος υλοποίησης επιμορφωτικών προγραμμάτων από εκπαιδευτικό οργανισμό στο κέντρο με αντίστοιχη εμπειρία σε ΚΔΒΜ Καθήκοντα & Αρμοδιότητες: Προετοιμασία και υλοποίηση επιμορφωτικών προγραμμάτων τύπου voucher Πλήρης διαχείριση όλων των σχετικών εγγράφων, υποχρεώσεων και διαδικασιών που σχετίζονται με την εκτέλεση των προγραμμάτων, όπως επικοινωνία με εισηγητές, οριοθέτηση της ημερομηνίας δημιουργία τμημάτων, αποπληρωμές Παρακολούθηση, συντονισμός και διαχείριση των προγραμμάτων από το πρώτο...

Βοηθός Λογιστή με χρέη γραμματειακής υποστήριξης

EFP CONSTRUCTION, Θεσσαλονίκη
πριν 18 ώρες
Ζητείται Βοηθός Λογιστή με χρέη γραμματειακής υποστήριξης, για μερική Απασχόληση, σε Τεχνική Εταιρία στην Πυλαία . Απαραίτητα Προσόντα: Γνώσεις Λογιστικής Απαιτούμενη ξένη γλώσσα: Αγγλικά Γνώση χρήσης Η/Υ, MS office Παροχές: