Κρεοπώλες

DACRISTO
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Τα Dacristo deli δίνουν ευκαιρία εργασίας σε εξαιρετικό περιβάλλον, σε έναν όμιλο εταιριών με διαρκώς ανοδική τροχιά και δυναμικό προσανατολισμό στο εμπόριο/χονδρεμπόριο κρέατος.

Αναζητούμε κρεοπώλες για τα καταστήματά μας στο κέντρο της πόλης και τη Θέρμη, με εμπειρία εργασίας πάνω σε premium κοπές μοσχαρίσιου κρέατος και με κατ' ελάχιστον συνολική εμπειρία εργασίας ενός έτους.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απαραίτητο το πτυχίο σχολής κρεοπωλών, το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, η γνώση και η αδιαπραγμάτευτη εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στο χώρο εργασίας.
  • Προαπαιτούμενο η σωστή διαχείριση της πρώτης ύλης, η άριστη συνεργασία με όλους τους συναδέλφους, σε όλα τα πόστα του καταστήματος, η άριστη εκμετάλλευση και διάθεση της "αποθήκης" και των διαθεσίμων κωδικών, η δυνατότητα στοχευμένων παραγγελιών αλλά και η δυνατότητα εργασίας, περιστασιακά υπό πίεση.
  • Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η προσήλωση στην άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη.
  • Απαραίτητη, η γνώση μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας, ενώ η γνώση και της μαγειρικής τέχνης εκτιμάται σαφώς θετικά.

Παροχές:

Προσφέρουμε, πενθήμερη εργασία, ικανοποιητικές αποδοχές (και αναλόγως προσόντων), πλήρες ωράριο και ασφάλιση και φυσικά τη δυνατότητα επαγγελματικής και μισθολογικής εξέλιξης σε έναν όμιλο με μεγάλη ιστορία στο χώρο της εμπορίας κρεάτων.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπάλληλος Λογιστηρίου

FRIGO STAHL, Θεσσαλονίκη
πριν 6 ώρες
Η τεχνική - κατασκευαστική εταιρία ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ Α.Ε., με πολυετή παρουσία και υψηλή τεχνογνωσία στο χώρο των βιομηχανικών και κτιριακών εγκαταστάσεων και κατασκευών, αναζητά υποψήφια/ο για την περαιτέρω στελέχωση του Τμήματος Λογιστηρίου στα κεντρικά της γραφεία στη Σίνδο. Περιγραφή Καθηκόντων Θέσης: •Έκδοση μισθοδοσίας και πραγματοποίηση ελέγχων (επιθυμητή γνώση σε οικοδομοτεχνικά έργα) •Υποστηρικτικές διεργασίες, αρχειοθέτηση, επικοινωνία με εξωτερικούς φορείς •Παρακολούθηση εργασιακών...

Υπάλληλος Τιμολόγησης

EGEM, Θεσσαλονίκη
πριν 7 ώρες
Από την ΕΓΕΜ ΑΕ με έδρα τη Σίνδο ζητείται υπάλληλος τιμολόγησης με άριστη γνώση Softone. Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία 2-3 ετών σε αντίστοιχο τμήμα Πολύ καλή προϋπηρεσία στην τιμολόγηση και στο εμπορικό Απαραίτητη γνώση ERP, Softone Απαραίτητη γνώση MS Office (Word, Excel, Outlook). Απαραίτητη γνώση Αγγλικών. Οργανωτικές δεξιότητες, συνέπεια, ομαδικό πνεύμα εργασίας, προσοχή στη λεπτομέρεια και επαγγελματισμός. Παροχές:

Επαγγελματίας οδηγός

ΦΑΙΔΩΝ, Θεσσαλονίκη
πριν 7 ώρες
Η βιομηχανία ζαχαροπλαστικής Φαίδων ΑΕ ζητάει επαγγελματία οδηγό από Θεσσαλονίκη ή Κιλκίς για άμεση πρόσληψη. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές: