Bartender / Barista

MICHELANGELO HOTELS & RESORTS
Πλήρης απασχόληση
Κως

Ο όμιλος Michelangelo Hotels & Resorts, γνωστός για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και την εξαιρετική φιλοξενία, αναζητά ταλαντούχα και αφοσιωμένα άτομα για τη στελέχωση των ξενοδοχείων του για τη σεζόν 2025. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα επαγγελματιών που θα συνεισφέρουν στην παροχή αξέχαστων εμπειριών για τους επισκέπτες μας. Για την περίοδο 2025 αναζητά :

Bartender/Barista

Άγιος Φωκάς, Κως

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2242022103

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απόφοιτοι τουριστικής σχολής.
  • Τουλάχιστον 2 χρόνια προϋπηρεσίας.
  • Καλή γνώση Αγγλικών, επιθυμητή η γνώση Γερμανικών ή Γαλλικών.

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Νυχτερινός Υπάλληλος Υποδοχής

NICOLAS GRAND SUITES, Κως
πριν 2 μέρες
Το ξενοδοχείο Nicolas Grand Suites 4* στην Καρδάμαινα της Κω ζητά για την τουριστική σεζόν 2025 Νυχτερινό Υπάλληλο Υποδοχής . Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση θα εκτιμηθεί. Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας (γνώση επιπλέον γλωσσών επιθυμητή). Επικοινωνιακές δεξιότητες και επαγγελματική εμφάνιση. Γνώσεις χρήσης υπολογιστή και προγραμμάτων διαχείρισης κρατήσεων. Καταχώρηση εξόδων και συναλλαγών σε πρόγραμμα διαχείρισης. Ικανότητα εργασίας νυχτερινές ώρες,...

Βuffet Runners

XENODOXOS LTD, Κως
πριν 3 μέρες
H XenodoxoS, μια δυναμική εταιρεία στον χώρο του Ξενοδοχειακού Management, για ξενοδοχείο που διαχειρίζεται στην Κω , ζητά να προσλάβει για εποχική απασχόληση για τη σεζόν 2025 Buffet Runners για την αναπλήρωση και τακτοποίηση εδεσμάτων Μπουφέ Κεντρικού Εστιατορίου. Απαραίτητα Προσόντα: Απαραίτητη η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Παροχές: Το ξενοδοχείο διαθέτει 117 δωμάτια και σουίτες, 2 εστιατόρια, Κεντρικό Bar, Snack Bar....

Chef De Partie

SANI / IKOS GROUP, Κως
πριν 2 εβδομάδες
Your main responsibilities Prepare and cook specific dishes or meal components at your assigned station Assist the Chef de Cuisine in ensuring that all culinary standards comply with company and resort policies and procedures Ensure that all dishes leaving your station meet the restaurant’s quality standards in terms of taste, presentation, and consistency Manage the inventory of ingredients and supplies...