Chef De Partie
SANI / IKOS GROUP
Πλήρης απασχόληση
Κως
Your main responsibilities
- Prepare and cook specific dishes or meal components at your assigned station
- Assist the Chef de Cuisine in ensuring that all culinary standards comply with company and resort policies and procedures
- Ensure that all dishes leaving your station meet the restaurant’s quality standards in terms of taste, presentation, and consistency
- Manage the inventory of ingredients and supplies for your station, including stocktaking and ordering
- Work closely with the head chef and other kitchen employees to ensure smooth kitchen operations and high-quality food service
- Adhere to and implement sanitation and safety regulations
Απαραίτητα Προσόντα:
- Culinary arts degree or certificate from a vocational school
- Previous experience in a similar role
- The ability to work well in a team and a passion for cooking are essential
Παροχές:
Team: Becoming a member of an organization that cares about its people, the environment, and the local communities.
Grow: Have room to grow and develop via numerous opportunities for learning, professional development, and career advancement.
Care: Competitive remuneration package, Accommodation & daily transportation, Full board meals, Departmental training.
Πώς να εφαρμόσει
Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.
Δημοσιεύστε ένα βιογραφικόΠαρόμοιες εργασίες
Μάγειρες Α' - KOS
MITSIS HOTELS,
Κως
πριν 6 μέρες
Πρωτοπορώντας εδώ και 45 χρόνια, ο Όμιλος Mitsis είναι η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, καθοδηγούμενος από την πελατοκεντρική του φιλοσοφία , την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα . Με 23 ξενοδοχεία εκ των οποίων τα 15 ιδιόκτητα, τα 5 μισθωμένα και τα 3 υπό διαχείριση, 8,000 δωμάτια και πάνω από 5,000 εργαζόμενους σε 8 προορισμούς σε...
Ναυαγοσώστης πισίνας - KOS
MITSIS HOTELS,
Κως
πριν 6 μέρες
Πρωτοπορώντας εδώ και 45 χρόνια, ο Όμιλος Mitsis είναι η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, καθοδηγούμενος από την πελατοκεντρική του φιλοσοφία, την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα. Με 23 ξενοδοχεία εκ των οποίων τα 15 ιδιόκτητα, τα 5 μισθωμένα και τα 3 υπό διαχείριση, 8,000 δωμάτια και πάνω από 5,000 εργαζόμενους σε 8 προορισμούς σε όλη την...
Food and Beverage Manager & Cost Controller
KOIA ALL SUITE WELL BEING RESORT,
Κως
πριν 2 εβδομάδες
Koia all suite well being resort is looking to recruit for season 2025 a passionate, well-educated and experienced Food and Beverage Manager & Cost Controller Koia is a 51-room exclusive hotel, it is consisted by separate rooms such as small villas, all are sea view, 38 of them have private swimming pools. Deeply rooted into KOIA’s Hippocratic philosophy is the...