Υπάλληλος Αποθήκης (Παλαιό Φάληρο)

Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, του φωτισμού, των ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας. Το ολοένα και αυξανόμενο δίκτυο μας, περιλαμβάνει 82 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και το ανθρώπινο δυναμικό μας, ξεπερνάει τους 1500 εργαζόμενους.

Η ΚΑΥΚΑΣ επενδύει σταθερά στην επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη των στελεχών της με προγράμματα διαρκούς επιμόρφωσης που βοηθούν στην ανάπτυξη των γνώσεων, των ταλέντων και των δεξιοτήτων τους ώστε να παρέχουν προστιθέμενη αξία και καινοτόμες λύσεις στους πελάτες της. Απόδειξη της δέσμευσής μας για την δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος είναι η βράβευσή μας φέτος για 10η φορά στο θεσμό Best Workplaces ως μια από τις δέκα επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα.

Ποια είναι η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους με κέφι, όρεξη και πάθος. Το ήθος, ο επαγγελματισμός και η αποτελεσματικότητα, είναι από τα βασικά μας χαρακτηριστικά, που αναδεικνύονται μέσα από ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον που προωθεί το ομαδικό πνεύμα και τον αμοιβαίο σεβασμό.

Γίνε μέρος της ομάδας μας!

Απαραίτητα Προσόντα:

Εάν…

  • Είσαι ομαδικός/ή και επιζητάς να είσαι μέλος μια δυνατής ομάδας
  • Έχεις πάθος με την οργάνωση και την τακτοποίηση χώρων
  • Έχεις δίψα για εκπαίδευση και ευκαιρίες εξέλιξης
  • Επιθυμείς να εργαστείς σε ένα σύγχρονο και άριστο περιβάλλον εργασίας
  • Καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά στα χρονοδιαγράμματά σου
  • Διαθέτεις και γνώσεις στον τομέα της ηλεκτρολογίας (επιθυμητές)
Τότε είσαι αυτός/ή που αναζητούμε!

Επικοινώνησε μαζί μας για να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου και να αποστείλεις το βιογραφικό σου στην Νο1 εταιρεία ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας!

Παροχές:

Προσφέρουμε:

  • Minimum αρχικός μισθός 1,000 € μικτά
  • 5μερη απασχόληση (8ωρη)
  • Εργασία σε ένα σύγχρονο, δυναμικό & πολύ-βραβευμένο περιβάλλον (θεσμός Best Workplace)
  • Συνεχή εκπαίδευση μέσω του Kafkas Institute of Training & Development
  • Δυνατότητες εξέλιξης και ανάπτυξης στο Δίκτυο Καταστημάτων ή σε άλλες Διευθύνσεις

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Ajusteur/Cableur aéronautique H/F

SEGULA Technologies, Αθήνα
πριν 1 ώρα
Description De L'entreprise Accélérez votre carrière au sein d’un groupe d’ingénierie mondial à forte croissance. Chez SEGULA Technologies, vous travaillerez sur des projets passionnants et contribuerez à façonner l’avenir au sein d’une entreprise pour qui l’innovation est indissociable de l’ingénierie. Intelligence artificielle, nouvelles mobilités, décarbonations, usine du futur… rythment le quotidien de nos 15 000 ingénieux collaborateurs, pourquoi pas le...

Ψυχολόγος - Συντονιστής/τρια Ομάδων Αυτογνωσίας - Συμβουλευτικής

ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ, Αθήνα
πριν 3 ώρες
Ο/Η Συντονιστής/τρια θα είναι υπεύθυνος/η για τηδιαμόρφωση και καθοδήγηση Ομάδων Αυτογνωσίας - Συμβουλευτικής με στόχο τηνψυχολογική ανάπτυξη των συμμετεχόντων, την αυτογνωσίας τους και την ανάπτυξηδεξιοτήτων Συμβουλευτικής. Θα δημιουργεί ένα ασφαλές και υποστηρικτικόπεριβάλλον για την ενίσχυση της προσωπικής κατανόησης και της συναισθηματικήςεξέλιξης των μελών της ομάδας. Μερική Απασχόληση (ωρομίσθιος)δια ζώσης, Αθήνα. Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο στην Ψυχολογία. Πιστοποιημένη εκπαίδευση σε μια αναγνωρισμένη...

Ηλεκτρολόγος Συντηρητής

ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΙΤΑΝ, Αθήνα
πριν 4 ώρες
Η Interbeton αναζητά Ηλεκτρολόγο Συντηρητή Λατομείο Τανάγρας . Ο πρωταρχικός σκοπός αυτού του ρόλου είναι η εκτέλεση εργασιών ηλεκτρολογικής συντήρησης, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία του εξοπλισμού και την άμεση επίλυση τεχνικών προβλημάτων. Αρμοδιότητες Αναλαμβάνει τη διεξαγωγή προληπτικών ελέγχων και συντηρήσεων του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, τις ηλεκτρικές απομονώσεις και επανατάξεις (Lototo), καθώς και την αποκατάσταση πιθανών βλαβών Τηρεί και ενημερώνει καθημερινά το...