Ψυχολόγος - Συντονιστής/τρια Ομάδων Αυτογνωσίας - Συμβουλευτικής

ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
Μερικής απασχόλησης
Αθήνα

Ο/Η Συντονιστής/τρια θα είναι υπεύθυνος/η για τηδιαμόρφωση και καθοδήγηση Ομάδων Αυτογνωσίας - Συμβουλευτικής με στόχο τηνψυχολογική ανάπτυξη των συμμετεχόντων, την αυτογνωσίας τους και την ανάπτυξηδεξιοτήτων Συμβουλευτικής. Θα δημιουργεί ένα ασφαλές και υποστηρικτικόπεριβάλλον για την ενίσχυση της προσωπικής κατανόησης και της συναισθηματικήςεξέλιξης των μελών της ομάδας.

Μερική Απασχόληση (ωρομίσθιος)δια ζώσης, Αθήνα.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πτυχίο στην Ψυχολογία.
  • Πιστοποιημένη εκπαίδευση σε μια αναγνωρισμένη θεραπευτική προσέγγιση (π.χ. Gestalt, Συστημική,
    Προσωποκεντρική, κ.ά.).
  • Προηγούμενη κλινική εμπειρία στο συντονισμό Ψυχοθεραπευτικών Ομάδων ή Ομάδων Αυτογνωσίας.
  • Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου.
  • Γνώσεις Η/Υ, internet & αγγλικής γλώσσας.

Επιθυμητά προσόντα:

  • Μεταπτυχιακός τίτλος στην Ψυχολογία, Ψυχοθεραπεία ή Συμβουλευτική.

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Chief Transformation Officer

ICAP EXECUTIVE SEARCH, Αθήνα
πριν 1 ώρα
ICAP Executive Search & Selection is one of the premium consultancies and part of ICAP People & Employment Solutions, the largest HR Services Provider in Greece and Cyprus. With more than 50 years of experience , we specialize in assessing and recruiting Senior to Middle Level Executives across all sectors. ICAP Executive Search on behalf of its client, a global...

Picker (efood market) - Νέο Ψυχικό

EFOOD, Αθήνα
πριν 2 ώρες
Αν σου αρέσει η κάθε μέρα σου να είναι διαφορετική στη δουλειά και θέλεις να εργάζεσαι σε ένα οργανωμένο περιβάλλον , τότε συνέχισε να διαβάζεις... Αυτή η ευκαιρία είναι για εσένα! Το efood market μεγαλώνει και αναζητά Pickers (πλήρους και μερικής απασχόλησης) για το κατάστημα στην περιοχή του Νέου Ψυχικού (πλησίον σταθμού μετρό Κατεχάκη). Τα καταστήματά μας βρίσκονται σε στρατηγικές...

Νοσηλευτής / Νοσηλεύτρια για Σ.Υ.Δ Χαϊδαρίου

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ & ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, Αθήνα
πριν 3 ώρες
Νοσηλεύτρια/της - Βοηθός Νοσηλεύτριας/τη ΙΕΚ ή ΤΕ για πλήρη απασχόληση, με προϋπηρεσία, ζητείται από τις ΣΤΕΓΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ του Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α στο Χαϊδάρι. Ωράριο κυλιόμενο σε δύοβάρδιες (μεσημεριανή - βραδινή). Πενθήμερη εργασία. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές: