Ανειδίκευτοι εργάτες παραγωγής

ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΑΒΕΕ
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Η Γευσήνους είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες συστηματικής εστίασης που δραστηριοποιείται σε κλειστές αγορές στην Ελλάδα και καλύπτει επισιτιστικές ανάγκες σε τομείς όπως Επιχειρήσεις και Βιομηχανικές Μονάδες, Δημόσια και Ιδιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Πανεπιστήμια, Ιδιωτικά Σχολεία - Κολλέγια), Νοσηλευτικά Ιδρύματα κ.λ.π., αναζητά για τη νέα Μονάδα Παραγωγής σε εταιρεία του Ομίλου στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου Θεσσαλονίκης:

Ανειδίκευτους Εργάτες Παραγωγής/Συσκευασίας

Απαραίτητα Προσόντα:

Επιθυμητά προσόντα:

  • Προηγούμενη εμπειρία σε γραμμή παραγωγής βιομηχανίας, κατά προτίμηση στον κλάδο τροφίμων θα εκτιμηθεί
  • Ικανότητες επικοινωνίας, συνεργασίας, οργάνωσης και διαχείρισης χρόνου
  • Ομαδικότητα, υπευθυνότητα, συνέπεια και προσοχή στη λεπτομέρεια
  • Δυνατότητα εργασίας σε κυλιόμενο ωράριο
  • Κάτοχος πιστοποιητικού υγείας σε ισχύ

Παροχές:

  • Πλήρης απασχόληση
  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
  • Ευχάριστο & δυναμικό περιβάλλον εργασίας
  • Συνεχή εκπαίδευση & προοπτικές εξέλιξης

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Τηλεφωνήτριες

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Θεσσαλονίκη
πριν 6 ώρες
ΑΕ στον ιατρικό κλάδο με έδρα τη Θεσσαλονίκη ζητά Υπάλληλο για το Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών. Καθήκοντα Διαχείριση εισερχόμενων κλήσεων (Κλείσιμο Ραντεβού & Εξυπηρέτηση πελατών) Διάγνωση και διαχείριση των αιτημάτων του πελάτη και αποτελεσματική επίλυσή του Χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και εταιρικών προγραμμάτων και τηλεφωνικού κέντρου Απαραίτητα Προσόντα: Άριστες επικοινωνιακές ικανότητες & άνεση στην τηλεφωνική επικοινωνία Ευφράδεια Ευγένεια Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση...

Μάγειρας

Jokerman, Θεσσαλονίκη
πριν 7 ώρες
Ζητούνται Μάγειρες Α', Β' Γ’από νέο κατάστημα εστίασης στον Εύοσμο, το οποίο ειδικεύεται στην παραγωγή burgers. Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6970525505 Απαραίτητα Προσόντα: Οργανωτικές δεξιότητες Συνέπεια και Επαγγελματισμός Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θα εκτιμηθεί, δεν κρίνεται, όμως απαραίτητη Παροχές:

Πωλητές / Πωλήτριες σε καταστήματα ξηρών καρπών

ΕΝ ΚΑΡΠΩ, Θεσσαλονίκη
πριν 14 ώρες
Τα Εν καρπώ, μια εταιρεία με πολυετή παραμονή στον χώρο του εμπορίου και της επεξεργασίας ξηρών καρπών και τροφίμων στη Θεσσαλονίκη , αναζητά να προσλάβει πωλητές / πωλήτριες στο Mediterranean Cosmos στην Πυλαία. Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης και ημιαπασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Εκπληρωμένες φοιτητικές και στρατιωτικές υποχρεώσεις Επιθυμητή προϋπηρεσία σε θέση πωλήσεων Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας Ικανότητα εργασίας υπό πίεση...