Μάγειρας

Jokerman
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Ζητούνται Μάγειρες Α', Β' Γ’από νέο κατάστημα εστίασης στον Εύοσμο, το οποίο ειδικεύεται στην παραγωγή burgers.
Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6970525505

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Οργανωτικές δεξιότητες
  • Συνέπεια και Επαγγελματισμός
  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θα εκτιμηθεί, δεν κρίνεται, όμως απαραίτητη

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπάλληλος λάντζας - προετοιμασίας κουζίνας

ΦΑΡΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ, Θεσσαλονίκη
πριν 8 ώρες
Το παραδοσιακό ψητοπωλείο ΦΑΡΜΑ στην Νεάπολη αναζητά υπάλληλο για Λάντζα - προετοιμασία . Μερικής απασχόλησης. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6906103645 . Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητή η προϋπηρεσία Παροχές:

Ψήστες & Προσωπικό κουζίνας (Goody's, Εθνικής Αμύνης)

GOODY'S, Θεσσαλονίκη
πριν 9 ώρες
To Κατάστημα Goody's Burger House που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αμύνης , στη Θεσσαλονίκη αναζητά Ψήστες & Προσωπικό κουζίνας για μερική απασχόληση. Απαραίτητα Προσόντα: Δυνατότητα απασχόλησης σε κυλιόμενο ωράριο Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διακρίνονται από ευχάριστη προσωπικότητα, αναπτυγμένες επικοινωνιακές ικανότητες, ομαδικό πνεύμα και μεθοδικότητα Παροχές: Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και πλήρη ασφάλιση/ένσημα Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας Συνεχή εκπαίδευση Προοπτικές εξέλιξης

Τυλιχτής - Τυλίχτρια

ΤΟ ΨΗΤΟΠΟΙΕΙΟΝ, Θεσσαλονίκη
πριν 16 ώρες
Ζητείται τυλιχτής - τυλίχτρια για άμεση πρόσληψη από το κατάστημα Το Ψητοποιείον στην περιοχή της ΕΡΤ . Πλήρης ασφάλιση, ανταγωνιστικός μισθός. Για πληροφορίες καλέστε στο 2310811010 . Ώρες επικοινωνίας 15:00 με 00:00. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές: