EPLAN ENGINEER

SABO S.A
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Η SABO είναι μια ελληνική Βιομηχανική Εταιρεία, με έδρα το Βασιλικό Χαλκίδας, στην Εύβοια. Διατηρεί θυγατρικές στη Βραζιλία, τη Ρουμανία και την Ιταλία και αποτελούν πεδίο δράσης της περισσότερες από 64 χώρες. Για 40 χρόνια υποστηρίζουμε την ανάπτυξη των πελατών μας, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στους Τομείς της Κεραμοποιίας, των Ρομποτικών Εφαρμογών, της Διαχείρισης Ενέργειας και των Αυτοματισμών, της Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, καθώς και της Ναυτιλίας.


Η επιτυχημένη λειτουργία μας βασίζεται στην τεχνογνωσία, την καινοτομία και το πνεύμα συνεργασίας της ομάδας μας, η οποία δεσμεύεται να έχει παγκόσμιο αντίκτυπο. Αυτή η ομάδα με υψηλά κίνητρα αναζητά EPLAN Engineer για την στελέχωση του Τμήματος Ηλεκτρολογικού Σχεδιασμού.


Ο ρόλος αναλυτικότερα:



  • Υλοποίηση μονογραμμικών και πολυγραμμικών σχεδίων για έργα αυτοματισμού και διανομής

  • Υλοποίηση τυπικών σχεδίων και αντιστοίχιση σετ ηλεκτρολογικού υλικού

  • Δημιουργία φορμών και παραγόμενων, όπως templates για καλωδιολίστες και λίστες υλικών, με στόχο την καλύτερη καθοδήγηση των τμημάτων της παραγωγής και των συνεργείων εγκατάστασης

  • Χρήση macros και λογικής αυτοματισμού στο σχεδιασμό


Απαιτούμενα προσόντα:



  • Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας

  • Γνώση ηλεκτρολογικού σχεδίου και λογικής αυτοματισμών (επαφή με υλικά αυτοματισμού, όπως Inverters, PLC κτλ.)

  • Καλή γνώση των προϊόντων χαμηλής τάσης

  • Καλή γνώση της Αγγλική Γλώσσας

  • Ομαδικότητα και πνεύμα συνεργασίας

  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άντρες υποψηφίους)


Η εταιρεία προσφέρει:



  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών (παροχές όπως εταιρικό αυτοκίνητο, κινητό τηλέφωνο, κ.τ.λ.)

  • Ιδιωτική οικογενειακή ασφάλεια Ζωής & Υγείας

  • Δυναμικό περιβάλλον εργασίας

  • Συνεχής εξέλιξη και εκπαίδευση



Η διαφορετικότητα, η ισότητα και η ένταξη αποτελούν προτεραιότητα για εμάς! Η SABO διασφαλίζει ένα ασφαλές και ισορροπημένο εργασιακό περιβάλλον, βασισμένο στο σεβασμό, παρέχοντας ίσο αριθμό ευκαιριών σε κάθε εργαζόμενο που πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις.



Εδώ @SABO, φροντίζουμε για το απόρρητό σας. Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι μία από τις προτεραιότητές μας. Όλες οι πληροφορίες είναι αυστηρά εμπιστευτικές και σύμφωνες με τους κανόνες GDPR.



Γνώρισε την ομάδα μας... και κάνε ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Personal Assistant to CEO

NK MEDIA GROUP, Αθήνα
πριν 6 λεπτά
Όμιλος εταιρειών ζητά για άμεση πρόσληψη ιδιαίτερα γραμματέα πρόεδρου . Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο ΤΕΙ ή ΑΕΙ Άριστη γνώση Αγγλικής Γλώσσας και υπολογιστών Πολύ καλή ικανότητα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Επαγγελματική Εμφάνιση Παροχές: Προσφέρεται Μόνιμη συνεργασία Πολύ υψηλές αποδοχές Ασφάλιση και έξτρα Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους με επισυναπτόμενη πρόσφατη φωτογραφία.

Ταμίας

ACTIONLINE, Αθήνα
πριν 36 λεπτά
Η Actionline αναζητά για μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες Ηλεκτρολογικού Υλικού, την εταιρεία Μεϊδάνης, Ταμίες Καταστήματος, για περιοχές σε όλη την Αττική. Η εταιρεία σου προσφέρει: Σταθερό μηνιαίο πακέτο αποδοχών 8ωρη απασχόληση με ευελιξία από Δευτέρα-Σάββατο Εργασία σε βάρδιες (εύρος βαρδιών 07:00-21:00) Σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον Ως Ταμίας θα αναλάβεις: Την διαχείριση των συναλλαγών με τους πελάτες Την διαχείριση του ταμείου...

CS&L Manager, Greece

Mondelēz International, Αθήνα
πριν 4 ώρες
Job Description Are You Ready to Make It Happen at Mondelēz International? Join our Mission to Lead the Future of Snacking. Make It Possible. You will lead Customer Service & Logistics (CS&L) in your geography covering all process areas from plan-to-cash, including being face of Manufacturing. You will define and enable the delivery of the service, cash, cost, quality and...