Ζαχαροπλάστης και Βοηθός Ζαχαροπλάστη

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Ζητείται Ζαχαροπλάστης και Βοηθός Ζαχαροπλάστη για τη μονάδα παραγωγής των ζαχαροπλαστείων Παπασωτηρίου στην περιοχή ΤΙΤΑΝ στο Δερβένι Θεσσαλονίκης.

Πλήρης απασχόληση.

Πενθήμερη εργασία.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θα εκτιμηθεί
  • Ευγένεια
  • Πνεύμα συνεργασίας

Παροχές:

  • Ασφάλιση
  • Πλήρες πακέτο αποδοχών

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Αισθητικός σε ιατρείο

EY - MED, Θεσσαλονίκη
πριν 3 ώρες
Ζητείται αισθητικός σε ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκη ς με πτυχίο ΤΕΙ ή ΙΕΚ Αισθητικής. Θα εκτιμηθεί προϋπηρεσία. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Barista - Μπουφέ

MARIO STORES, Θεσσαλονίκη
πριν 5 ώρες
Το κατάστημα μας βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκ ης (Εγνατία 22) και δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης (παραγωγή καφέ, σφολιατοειδή, πίτσα, είδη ζαχαροπλαστείου). Αναζητούμε υποψηφίους με διάθεση για εργασία, δημιουργική και ευχάριστη για τη θέση του Barista - Υπάλληλο Μπουφέ. Απαραίτητα Προσόντα: Η προϋπηρεσία είναι απαραίτητη Διάθεση για εργασία Παροχές: Πλήρης απασχόληση και πλήρης ασφάλιση

Υπάλληλος αποθήκης σε εταιρεία Διεθνών Μεταφορών και Logistics

GR SAMSON FORWARDING AE, Θεσσαλονίκη
πριν 5 ώρες
Η GR SAMSON , μια από τις πιο αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο των Logistics και των Διεθνών μεταφορών, με έδρα στη Βιομηχανική περιοχή Σίνδου στη Θεσσαλονίκη , αναζητά νέο συνεργάτη για τη δυνατή ομάδα της Αποθήκης μας ! Τα βασικά σου καθήκοντα θα είναι: Καθημερινός συντονισμός για τις εργασίες του τμήματος Αποθήκης Φορτώσεις και εκφορτώσεις εμπορευμάτων Χειρισμός ανυψωτικών οχημάτων Έλεγχος...