DATA ENTRY ADMINISTRATOR

ENERGYTELIA HELLAS - ΠΑΑΡΟΧΟΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Ο Data Entry Administrator είναι υπεύθυνος για την καταχώριση, διαχείριση και διασφάλιση της ακρίβειας των δεδομένων που σχετίζονται με την κατανάλωση ενέργειας Επιχειρήσεων, Οργανισμών, Νοικοκυριών.

Παίζει κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση της ποιότητας και της ακρίβειας των πληροφοριών, υποστηρίζοντας την ομαλή λειτουργία των διαδικασιών δημοπράτησης ζητήσεων ενέργειας και ψηφιακής διαπραγματευσης με τους προμηθευτές ενέργειας υπέρ των καταναλωτών ενέργειας.

Συνεργάζεται με τους εκπροσώπους των καταναλωτών ενέργειας, τους ίδιους τους καταναλωτές και τους συμβούλους προμήθειας ενεργειας. ( Σχτικές Πληροφορίες στο energytelia.gr)


Απαραίτητα Προσόντα:


Εκπαίδευση: Δίπλωμα ή πτυχίο σε σχετικό τομέα (Θετικών επιστημων, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορική, Μηχανικής ή άλλο σχετικό).
Εμπειρία: Επιθυμητη Προϋπηρεσία 1-2 ετών σε ρόλο καταχώρισης ή διαχείρισης δεδομένων η προμήθειεις ενεργειας, η ενημεέρωσης καταναλωτών ενέργειας.
Γνώση Λογισμικού: Γνώση προγραμμάτων διαχείρισης δεδομένων (π.χ. Excel, Access, συστήματα ERP, CRM).
Δεξιότητες: Προσοχή στη λεπτομέρεια, οργάνωση, αναλυτική σκέψη και ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.




Παροχές:

1.Βασικές αποδοχές

2. Επιπλέον αποδοχές αναλόγως προσόντων και παραγωγικότητας

3. Ασφάλιση

4. Αρχική Εκπαίδευση & Διαρκή εκπαιδευση

5. Δυνατότητα εργασίας απο το σπίτι

(Δυνατότητα πλήρους ή μερικής Απασχόλησης)


Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Αισθητικός σε ιατρείο

EY - MED, Θεσσαλονίκη
πριν 5 ώρες
Ζητείται αισθητικός σε ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκη ς με πτυχίο ΤΕΙ ή ΙΕΚ Αισθητικής. Θα εκτιμηθεί προϋπηρεσία. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Υπάλληλος Λαντζας

ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ, Θεσσαλονίκη
πριν 7 ώρες
Ζητείται Λαντζιέρα από ψητοπωλείο στο νέο Ρύσιο . Ευέλικτο ωράριο απασχόλησης. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948940177 Απαραίτητα Προσόντα: Απαραίτητη εμπειρία Παροχές: Ικανοποιητικές αποδοχές

Προϊστάμενος τμήματος συντήρησης

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, Θεσσαλονίκη
πριν 14 ώρες
Εταιρεία τροφίμων με δίκτυο καταστημάτων ζητά: Προϊστάμενος Τμήματος Συντήρησης Βασικές Αρμοδιότητες Διαχείριση βλαβών εγκαταστάσεων και εξοπλισμού Συνεχή τήρηση του προγράμματος προληπτικής συντήρησης Παρακολούθηση - Επίβλεψη της πορείας των εργασιών Έγκαιρη και αποτελεσματική ολοκλήρωση των εργασιών Συνεργασία / Επικοινωνία με τα υπόλοιπα τμήματα της επιχείρησης Παραγγελίες ανταλλακτικών / αναλωσίμων Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο Ηλεκτρολόγου - Μηχανολόγου Μηχανικού (ΑΕΙ - ΤΕΙ) Εργασιακή εμπειρία...