Βοηθός λογιστή

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΕΒΗΤΟΠΟΙΕΙΟ
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Ζητείται Βοηθός Λογιστή με εμπειρία σε τήρηση βιβλίων Γ' κατηγορίας, μηχανογραφική λογιστική και προγράμματα ERP από τεχνική εταιρία στο Καλοχώρι.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Πωλητής / Πωλήτρια B2B για Ινστιτούτα Αισθητικής - Ιατρούς

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ - ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, Θεσσαλονίκη
πριν 9 ώρες
Ζητείται Πωλητής / Πωλήτρια B2B για την στελέχωση του τμήματος πωλήσεων, από εταιρία εξειδικευμένων καλλυντικών σκευασμάτων στην Θεσσαλονίκη , για πωλήσεις σε Ινστιτούτα Αισθητικής, Δερματολόγους, Πλαστικούς Ιατρούς και Φαρμακεία. Εμπειρία σε ανάλογη θέση θα εκτιμηθεί. Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν Δίπλωμα αυτοκινήτου Παροχές: Θέση πλήρους απασχόλησης

Εργάτης Αποθήκης

DEMO SYSTEMS, Θεσσαλονίκη
πριν 9 ώρες
Η Βιοτεχνική – Εμπορική εταιρία εσωτερικής σκίασης DEMO SYSTEMS με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης ζητά Εργάτη Αποθήκης για το τμήμα παραγωγής – συσκευασίας. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης - πενθήμερο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και στο 2310789680 στο διάστημα 08:00 - 16:00. Απαραίτητα Προσόντα: Συνέπεια και επαγγελματισμός Υπευθυνότητα Διάθεση για εργασία Μεταφορικό μέσο (για τη μετάβαση στο χώρο εργασίας) Εκπληρωμένες...

Τεχνίτες και βοηθοί γυψοσανίδας

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ INTERSTRUCTION, Θεσσαλονίκη
πριν 10 ώρες
Τεχνίτες και βοηθοί γυψοσανίδας με σχετική προϋπηρεσία ζητούνται για άμεση πρόσληψη από εταιρεία με έδρα την Πυλαία Θεσσαλονίκης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο : 6937134626 Μπαρδής Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές: