Τεχνίτες και βοηθοί γυψοσανίδας

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ INTERSTRUCTION
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Τεχνίτες και βοηθοί γυψοσανίδας με σχετική προϋπηρεσία ζητούνται για άμεση πρόσληψη από εταιρεία με έδρα την Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο : 6937134626 Μπαρδής

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Σερβιτόρος / Σερβιτόρα

ΒΡΑΧΟΣ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ, Θεσσαλονίκη
πριν 10 ώρες
Ζητείται Σερβιτόρος /Σερβιτόρα από ψαροταβέρνα στην περιοχή της Κρήνης Θεσσαλονίκης . Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. ** Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο : 2310447991. Απαραίτητα Προσόντα: Εμπειρία και γνώση σερβιρίσματος ψαριού Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας Συνέπεια και επαγγελματισμός Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτη Παροχές:

Team Leader Τμήματος Τηλεφωνικών Πωλήσεων Ρεύματος - L&B Com

Lb COM, Θεσσαλονίκη
πριν 12 ώρες
Η L&B Com , μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον τομέα των τηλεφωνικών πωλήσεων με 23 έτη προυπηρεσίασ στισ τηλεπικοινωνίες , αναζητά ένα άτομο για τη θέση του Team Leader στο τμήμα τηλεφωνικών πωλήσεων ρεύματος . Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα είναι υπεύθυνος/η για τη δημιουργία και διαχείριση της ομάδας από την αρχή, καθώς και για την επίτευξη των στόχων του τμήματος....

Υπάλληλος Παραγωγής Κρύας Κουζίνας

AIR CANTEEN ΑΕ, Θεσσαλονίκη
πριν 20 ώρες
Η AirCanteen, εταιρία εστίασης που εκμεταλλεύεται χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος σε αεροδρόμια και άλλες κλειστές αγορές, αναζητά προσωπικό για Παραγωγή Κρύας Κουζίνας στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία». Κύριες αρμοδιότητες είναι: Η παραγωγή γευμάτων κρύας κουζίνας (σαλάτες, σάντουιτς κ.λπ.) με βάση τις προδιαγραφές και τις συνταγές της εταιρίας Η προσεχτική μεταχείριση των πρώτων υλών και η ορθή αποθήκευσή τους Η τήρηση καθαρού και...