Πωλητές / Πωλήτριες σε ζαχαροπλαστείο

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΝ Γ. ΕΛΕΝΙΔΗ
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Το ζαχαροπλαστείο Γ. Ελενίδης, ένα από τα πιο ιστορικά ζαχαροπλαστεία της χώρας και μια επιχείρηση ορόσημο για την πόλη της Θεσσαλονίκης αναζητά πωλητές / πωλήτριες για καταστήματα λιανικής.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Συνέπεια και σχολαστικότητα στα καθήκοντα σου
  • Ευγένεια απέναντι στους πελάτες και τους συναδέλφους σου
  • Ευελιξία και διάθεση για συνεισφορά
  • Χαμόγελο και ευδιαθεσία

Παροχές:

Θα έχεις την ευκαιρία να γίνεις μέλος μιας επιχείρησης που σέβεται και εκτιμάει την συνεισφορά των εργαζομένων της. Επίσης, προσφέρουμε:

  • Ένα όμορφο περιβάλλον εργασίας σε καταστήματα με ανεπτυγμένη αισθητική και άνετες συνθήκες εργασίας
  • Μηνιαία προπληρωμένη κάρτα σίτισης για χρήση σε σούπερ μάρκετ
  • Εποχιακά bonus σε περιπτώσεις εξαιρετικής απόδοσης
  • Ανταγωνιστικό μισθό μεγαλύτερο του βασικού

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Πωλητής - Πωλήτρια (B2B)

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΩΝ, Θεσσαλονίκη
πριν 10 ώρες
Ζητείται Πωλητής - Πωλήτρια από εμπορική εταιρεία τροφοδοσίας καταστημάτων μικρής λιανικής στο Νομό Θεσ/νίκης , με έδρα στην Νέα Ευκαρπία. Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση Περιγραφή θέσης: Ανάπτυξη πελατολογίου και διαχείριση αυτού Επισκέψεις και συνεχείς επαφές με σκοπό την παρουσίαση και προώθηση προϊόντων Επίτευξη καθορισμένων στόχων Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία 3 ετών σε ανάλογη θέση Κατοχή διπλώματος οδήγησης Β' Κατηγορίας Ομαδικό πνεύμα...

Ανειδίκευτοι εργάτες & βοηθοί εργαστηρίου - Unskilled workers

ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ, Θεσσαλονίκη
πριν 12 ώρες
Από τα ζαχαροπλαστεία Τερκενλής ζητούνται ανειδίκευτοι Ε ργάτες / Εργάτριες και βοηθούς εργαστηρίου για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση Επαγγελματική συμπεριφορά και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας Ευελιξία ωραρίου Παροχές: Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και ασφάλιση Άριστο περιβάλλον εργασίας Δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης

Πωλήτρια σε κατάστημα παιδικών ενδυμάτων

TEDDY, Θεσσαλονίκη
πριν 12 ώρες
Ζητείται Πωλήτρια σε κατάστημα παιδικών ενδυμάτων στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητή Κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ Εργασιακή εμπειρία στο χώρο του παιδικού ρούχου και γενικά στην ένδυση Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτη Συνέπεια και Επαγγελματισμός Διάθεσή για εργασία Παροχές: