Ανειδίκευτοι εργάτες & βοηθοί εργαστηρίου - Unskilled workers

ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Από τα ζαχαροπλαστεία Τερκενλής ζητούνται ανειδίκευτοι Εργάτες / Εργάτριες και βοηθούς εργαστηρίου για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση
  • Επαγγελματική συμπεριφορά και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας
  • Ευελιξία ωραρίου

Παροχές:

  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και ασφάλιση
  • Άριστο περιβάλλον εργασίας
  • Δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Πωλητής / Πωλήτρια Καταστήματος λιανικής (Κέντρο Θεσσαλονίκης - ONE Salonica Outlet Mall)

EDWARD, Θεσσαλονίκη
πριν 10 ώρες
Εταιρεία ενδυμάτων αναζητά να εντάξει στο δυναμικό της πωλητές / πωλήτριες για απασχόληση και ημιαπασχόληση στo κατάστημα του κέντρου Θεσσαλονίκης και ONE Salonica Outlet Mall Θεσσαλονίκης. Αρμοδιότητες Υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση των πελατών και δημιουργία σταθερού πελατολογίου Προσανατολισμός στο αποτέλεσμα και στην επίτευξη των στόχων του καταστήματος Συνεχής μέριμνα για την βέλτιστη εικόνα του καταστήματος Απαραίτητα Προσόντα: Εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 2...

Βοηθός Λογιστή

ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Θεσσαλονίκη
πριν 10 ώρες
Ζητείται Βοηθός Λογιστή από εκτυπωτική εταιρεία με έδρα στα Κωνστινοπολίτικα . Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. (Δευτέρα - Παρασκευή). Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Γνώσεις διπλογραφικών βιβλίων Γνώση ERP προγραμμάτων Γνώση εμπορικής διαχείρισης Εμπειρία 4 χρόνια τουλάχιστον Παροχές:

Industrial Designer

DESIGN STUDIO - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ, Θεσσαλονίκη
πριν 12 ώρες
Αναζητούμε έναν ταλαντούχο Industrial Designer με εμπειρίασε μεταλλικές κατασκευές για part-time - freelance συνεργασία. Αυτή η θέσηείναι ιδανική για υποψηφίους που αναζητούν μια ευέλικτη, συμπληρωματικήεργασία. Ο υποψήφιος θα πρέπει να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, καθώς θα υπάρχει ηανάγκη για ορισμένες συναντήσεις από κοντά με την ομάδα, αν και το μεγαλύτερομέρος της εργασίας θα γίνεται εξ αποστάσεως. Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη (Remote + Εργασία...