Reception

TOPFITNESS GYMS
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Το γυμναστήριο TOPFITNESS αναζητά συνεργάτη για την θέση της υποδοχής στο γυμναστήριο της Τριανδρίας για πλήρη ή μερική απασχόληση. Ιδανικοί υποψήφιοι όσοι είναι ενθουσιώδεις, έχουν επαφή με την γυμναστική ή τον αθλητισμό και διαθέτουν άριστα επικοινωνιακά skills.

Κύρια καθήκοντα:

  • Υποδοχή και εξυπηρέτηση πελατών
  • Προγραμματισμός ραντεβού
  • Συντονισμός και συνεργασία με τους trainers
  • Διατήρηση ενός καθαρού και οργανωμένου χώρου.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Άμεσο άνοιγμα 2 θέσεων - Full Time

Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών, Θεσσαλονίκη
πριν 2 ώρες
Διαθέτεις εμπειρία στις Δημόσιες Σχέσεις και τη Επικοινωνία? Εάν μπορείς να διεκπεραιώνεις πολλές αρμοδιότητες και έχεις πελατοκεντρική προσέγγιση ίσως τότε η θέση αυτή να είναι για εσένα. Αυτό που χρειαζόμαστε από εσένα είναι: Μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση θα εκτιμηθεί Δεξιότητες επικοινωνίας και ευχέρειας λόγου Οι δράσεις της εταιρείας μας: Εκπροσώπηση μεγάλων πελατών της αγοράς Ανατροφοδότηση Customer Service...

Barman/Barwoman

Αθλητικός χώρος (tennis club), Θεσσαλονίκη
πριν 15 ώρες
Ζητείται εργαζόμενος/η στη θέση του καφέ/μπαρ σε αθλητικό χώρο (tennis club) στην περιοχή πλησίον του Mediterranean Cosmos, για 3 (ίσως και 4) φορές την εβδομάδα, 8ωρο με ένσημα, ώρες 15-23.00 καθημερινές και 08.30-16.30 ΣΚ. Προτιμάται προυπηρεσία αλλά κυρίως η διάθεση για εργασία, η καλή επικοινωνία με τον κόσμο και η ευελιξία στις ημέρες. Ενδείκνυται μεταφορικό μέσο για ευκολότερη πρόσβαση (στάση...

Χειριστής Περονοφόρου (Καλοχώρι)

DEMIRIS TRANS, Θεσσαλονίκη
πριν 16 ώρες
Από μεταφορική εταιρεία εμπορευματοκιβωτίων στο Καλοχώρι ζητείται διπλωματούχος Χειριστής για περονοφόρο. Η θέση είναι μόνιμη και πλήρους απασχόλησης. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6942051841 . Ώρες επικοινωνίας: 10:00 - 17:00 (Παρακαλείσθε να τηρείτε το ωράριο επικοινωνίας). Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές: