Οδηγός με δίπλωμα μηχανής & αυτοκινήτου

HOP GREECE
Πλήρης απασχόληση
Πάτρα

Η Hop είναι μια κορυφαία πλατφόρμα κοινόχρηστης κινητικότητας στην Ανατολική Ευρώπη, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2019 με την υπηρεσία κοινής χρήσης ηλεκτρικών σκούτερ. Έχουμε σημαντικό ρόλο στην καθημερινή ζωή των μετακινούμενων, αυτή τη στιγμή σε περισσότερες από 20 μεγάλες πόλεις της περιοχής. Είμαστε προσηλωμένοι στις ανάγκες των πελατών μας σε κάθε επίπεδο, γεγονός που μας ανταμείβει με δεκάδες χιλιάδες καθημερινές διαδρομές. Μέσα στα επόμενα χρόνια, θα επεκτείνουμε την κάλυψή μας σε διάφορες πόλεις/χώρες.

Με την υποστήριξη των επενδύσεων που έχουμε λάβει στο παρελθόν, προχωρούμε σταθερά προς την επίτευξη του οράματός μας για τη δημιουργία βιώσιμων πόλεων.

Για να φτάσουμε σε αυτό το συναρπαστικό μέλλον, θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας με νέους συνεργάτες και να σας δούμε ανάμεσά μας.

Κύριες Ευθύνες:

  • Διασφάλιση της ασφαλούς και βιώσιμης χρήσης των ηλεκτρικών σκούτερ στο πεδίο.
  • Έλεγχος της καθαριότητας και της καταλληλότητας οδήγησης των ηλεκτρικών σκούτερ.
  • Συγκέντρωση και διανομή των ηλεκτρικών σκούτερ στους σταθμούς στο πεδίο σύμφωνα με τον προγραμματισμό.
  • Αντικατάσταση μπαταριών των ηλεκτρικών σκούτερ των οποίων η φόρτιση πέφτει κάτω από το καθορισμένο επίπεδο.
  • Προετοιμασία σχετικών αναφορών και κοινοποίηση πληροφοριών σχετικά με τις επιχειρήσεις πεδίου.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απόφοιτος λυκείου, κατά προτίμηση από επαγγελματικό λύκειο.
  • Τουλάχιστον δύο χρόνια εμπειρίας στην οδήγηση βαν, σε επιχειρήσεις πεδίου και παρόμοιες εργασίες.
  • Έγκυρη άδεια οδήγησης (Κατηγορίας Α και Β), ικανότητα ενεργού οδήγησης και χωρίς περιορισμούς ταξιδιού.
  • Ικανός στη χρήση έξυπνων κινητών τηλεφώνων και έμπειρος στη χρήση εφαρμογών πλοήγησης.
  • Ικανός να προσαρμόζεται σε εργασία με βάρδιες (ημέρα-νύχτα) και ευέλικτο ωράριο εργασίας.
  • Ανοιχτός στην ανάπτυξη, υπεύθυνος, συνεργάσιμος, προσανατολισμένος στο αποτέλεσμα και με κλίση προς την ομαδική εργασία.
  • Χωρίς νομικές υποχρεώσεις που μπορεί να εμποδίσουν τη συνέχεια και τη λειτουργία της σύμβασης εργασίας (όπως υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, δημόσια υπηρεσία κλπ.).
  • Προτιμάται η εξοικείωση με εφαρμογές MS Office.
  • Προτιμώνται καλές δεξιότητες επικοινωνίας στα Αγγλικά.

Παροχές:

  • Η εταιρεία προσφέρει φιλικό εργασιακό περιβάλλον, ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και ευκαιρίες ανάπτυξης

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Ηλεκτρολόγος

ΛΥΣΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, Πάτρα
πριν 4 μέρες
Η εταιρεία LYSIS, τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής, συντήρησης και επισκευής ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, αναζητά Ηλεκτρολόγους για εργασία στον έλεγχο, λειτουργία κι επισκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε βιομηχανικό κτίριο στην περιοχή της Πάτρας . Βασικές Αρμοδιότητες: Παρακολούθηση του ΒΜS του κτιρίου και κατασκευή, επέκταση, συντήρηση και επισκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κτιρίων, όπου οι βασικές εργασίες θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, τα...

Υπάλληλος Τμήματος Αποθήκης (Μερικής Απασχόλησης)

IKEA, Πάτρα
πριν 5 μέρες
Έχουμε ένα κοινό όραμα στην ΙΚΕΑ: να βοηθούμε τους πελάτες μας να απολαμβάνουν μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι. Δίνουμε μεγάλη σημασία στο όραμά μας. Όλοι εμείς επιλέγουμε να εργαζόμαστε στην ΙΚΕΑ γιατί μοιραζόμαστε μια μοναδική εταιρική κουλτούρα και αξίες. Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας, εργαζόμαστε συλλογικά με ενθουσιασμό, εξερευνούμε και βρίσκουμε καλύτερους τρόπους για να προχωρήσουμε. Αναγνωρίζουμε τις...

Ηλεκτρολόγος / Μηχανολόγος Μηχανικός

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Πάτρα
πριν 1 εβδομάδα
Ζητείται Ηλεκτρολόγος / Μηχανολόγος μηχανικός με δεκαετή επαγγελματική εμπειρία για οργάνωση - επίβλεψη εργολαβίας καταμετρήσεων παροχών ηλεκτρικής ενέργειας. Οι ενδιαφερόμενοι απαραίτητα να μας αποστείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στην ελληνική γλώσσα από το οποίο να προκύπτει η δεκαετής επαγγελματική εμπειρία. Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο Ηλεκτρολόγου ή Μηχανολόγου Μηχανικού 10ετής επαγγελματική εμπειρία Παροχές: Υψηλός μισθός Πλήρης ασφάλιση Μεταφορικό μέσο