Ηλεκτρολόγος / Μηχανολόγος Μηχανικός

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Πλήρης απασχόληση
Πάτρα

Ζητείται Ηλεκτρολόγος / Μηχανολόγος μηχανικός με δεκαετή επαγγελματική εμπειρία για οργάνωση - επίβλεψη εργολαβίας καταμετρήσεων παροχών ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι ενδιαφερόμενοι απαραίτητα να μας αποστείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στην ελληνική γλώσσα από το οποίο να προκύπτει η δεκαετής επαγγελματική εμπειρία.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πτυχίο Ηλεκτρολόγου ή Μηχανολόγου Μηχανικού
  • 10ετής επαγγελματική εμπειρία

Παροχές:

  • Υψηλός μισθός
  • Πλήρης ασφάλιση
  • Μεταφορικό μέσο

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Σύμβουλος Πωλήσεων Περιφέρειας

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, Πάτρα
πριν 4 μέρες
Αρτοβιομηχανία με ηγετική θέση στην παράγωγή και εμπορία ειδών, αρτοσκευασμάτων, κρουασάν και γλυκισμάτων ενδιαφέρεται να προσλάβει: Σύμβουλο πωλήσεων Περιφέρειας Περιγραφή Θέσης: Η κύρια ευθύνη του κατάλληλου υποψηφίου περιλαμβάνει, την ανάπτυξη πελατολογίου στην περιοχή ευθύνης του, την εμπορική αξιολόγηση νέων προτάσεων, την διαχείριση πωλήσεων, την διαχείριση σχέσεων με τους πελάτες και την επίτευξη των στόχων εταιρικής ανάπτυξης η οποία καλύπτεται γεωγραφικά...

Σύμβουλος Πωλήσεων - Αντιπροσωπος

ΚΑΤΣΑΜΑΚΟΣ Α.Ε., Πάτρα
πριν 1 εβδομάδα
Εταιρία Χονδρικής πώλησης πλακιδίων και ειδών υγιεινής ζητά αντιπρόσωπο - εξωτερικό συνεργάτη για την περιοχή Πελοποννήσου και Επτανήσων . Το πελατολόγιο είναι καταστήματα λιανικής πώλησης , Η συνεργασία θα γινεται με δελτίο παροχής υπηρεσιών . Απαραίτητα Προσόντα: Δικο του ΙΧ . Επικοινωνιακές ικανότητες και συνέπεια Παροχές: Προμήθεια επι των εισπράξεων .

Τεχνικός Πεδίου - Πάτρα

BRINKS HELLAS, Πάτρα
πριν 1 εβδομάδα
Η BRINKS δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1982 και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 2.500 εργαζομένους ως ηγέτης στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο της διακίνησης χρηματικών αξιών και της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Αυτή την περίοδο αναζητάμε Τεχνικό Πεδίου (Compusafe Technician) για το Τεχνικό Τμήμα στην Πάτρα Ο ρόλος σου: Είσαι υπεύθυνος για την παραμετροποίηση και την εγκατάσταση νέων συσκευών Compusafe (Δικτυακές μηχανές...