Καθαριστές / Καθαρίστριες

LA BOLAGET FACILITY MANAGEMENT
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Ζητούνται Καθαριστές / Καθαρίστριες για ιδιωτική κλινική στη Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Θέσεις εργασίας πλήρους και μερικής απασχόλησης, βαρέα ένσημα.

Παρακαλούνται οι υποψήφιες / υποψήφιοι να επικοινωνήσουν ΜΟΝΟ τις ώρες 10:00-14:00, στo τηλέφωνo 6976762104.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Υπάλληλος Μπουφέ - Εξυπηρέτηση πελατών

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, Θεσσαλονίκη
πριν 6 ώρες
Ζητείται υποψήφιος - υποψήφια ως Υπάλληλος Μπουφέ - Εξυπηρέτηση πελατών από κατάστημα εστίασης (σφολιατοειδή - καφέ) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Πρωινή ή απογευματινή βάρδια. Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί Παροχές:

Σερβιτόροι - Σερβιτόρες

DADA'S HOUSE, Θεσσαλονίκη
πριν 7 ώρες
Η εταιρία DadasBar στην Ικτίνου 18, ζητά υποψήφιους/ες με εμπειρία για μόνιμη και πλήρη απασχόληση για την στελέχωση της ομάδας σέρβις. Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία - εμπειρία Συνέπεια και επαγγελματισμός Παροχές:

Sales Team Leader | Thessaloniki

Icall Support & Growth, Θεσσαλονίκη
πριν 9 ώρες
Η εταιρεία iCall, ως επίσημος εμπορικός συνεργάτης της Vodafone, δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνίων τα τελευταία 13 χρόνια, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με μεγάλη επιτυχία και σημαντικές συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες οι οποίες ξεχωρίζουν στο χώρο της επικοινωνίας και της τεχνολογίας. Υπάρχει θέση στην ομάδα μας και για εσένα!! Αναζητούμε τον νέο Sales Team Leader ο οποίος θα είναι υπεύθυνος...