Τεχνίτρια νυχιών

NAILS BOUTIQUE
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

Το Nails Boutique στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αναζητά έμπειρη τεχνίτρια νυχιών με γνώσεις gel, acrygel, nail art, ημιμόνιμο, πεντικιούρ για πλήρη απασχόληση.

Εμπειρία απαραίτητη!

Τηλ. επικοινωνίας: 2310233283.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Καμαριέρα / Καθαρίστρια

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, Θεσσαλονίκη
πριν 8 ώρες
Νέο ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επιθυμεί να προσλάβει άμεσα προσωπικό για τη θέση της Καμαριέρας - Καθαρίστριας. Θέση εργασίας μερικής απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Αποδεδειγμένη εμπειρία τουλάχιστον 2 χρόνια σε αντίστοιχη θέση Επιθυμητή γνώση Αγγλικών Επαγγελματισμός και διάθεση για εργασία Παροχές: Άριστο περιβάλλον εργασίας Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών

Social Media Manager - Creator

Thessaloniki Digital Marketing Team, Θεσσαλονίκη
πριν 9 ώρες
Αναζητούμε Social Media Manager - Creator για εργασία μαζί με την ομάδα μας, σχετικά με δημιουργία και διαχείριση περιεχομένου σε μορφή βίντεο και γραφικών. Απαραίτητα Προσόντα: Γνώσεις marketing. Βιντεολήψη σε χώρους εκτός γραφείου, Δευτέρα έως Παρασκευή και ΣΚ κατόπιν συνεννόησης. Σεναριογραφία για δημιουργία βίντεο για TikTok. Άριστη γνώση της Ελληνικής. Επικοινωνιακές δεξιότητες. Παραδείγματα της εμπειρίας σου. Άριστη γνώση διαχείρισης Facebook...

Μαγείρισσα

VILLAGGIO, Θεσσαλονίκη
πριν 9 ώρες
Ζητείται έμπειρη μαγείρισσα με γνώσεις Ελληνικής κουζίνας. Απαιτείται πνεύμα συνεργασίας, ευγένεια και αγάπη για το φαγητό. Προσφέρεται πολύ καλός μισθός με ασφάλιση πλήρους απασχόλησης, δώρα κλπ. Πληροφορίες και στο τηλέφωνο 6944140301 Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές: