Ο Όμιλος Euromedica προσλαμβάνει Υδραυλικό-Θερμουδραυλικό Συντηρητή Βάρδιας

EUROMEDICA
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη

O Όμιλος Euromedica, ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς παρόχους Υγείας στην Ελλάδα με υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης μέσω εκτενούς δικτύου σε όλη την Ελλάδα (Διαγνωστικά Κέντρα, Ιδιωτικές Κλινικές, Μονάδες Τεχνητού Νεφρού και Κέντρα Αποκατάστασης) προσλαμβάνει για Κλινική του στη Θεσσαλονίκη:

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ-ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗ ΒΑΡΔΙΑΣ

Κύριες Αρμοδιότητες:

  • Εύρυθμη λειτουργία και συντήρηση των ψυκτικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων της κλινικής
  • Ημερησία προληπτική συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών

Απαραίτητα Προσόντα:

Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση και άριστη γνώση ψυκτικών εγκαταστάσεων
Άριστη γνώση υδραυλικών και θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων
Γνώση κανονισμών υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία
Επαγγελματική συμπεριφορά
Εργασία σε εναλλαγή βαρδιών
Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Παροχές:

  • Συνεχής εκπαίδευση
  • Άριστο εργασιακό περιβάλλον
  • Ευκαιρίες εξέλιξης

Μπορείτε εδώ να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική του Ομίλου μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Με την αποστολή του βιογραφικού σας αποδέχεστε την πρόσβαση σε αυτό, από τις λοιπές εταιρείες του Ομίλου Euromedica για το σκοπό της στελέχωσής τους με κατάλληλο προσωπικό.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Βοηθός Οδοντιάτρου

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΟΛΥΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, Θεσσαλονίκη
πριν 3 ώρες
Ζητείται Βοηθός Οδοντιάτρου από οδοντιατρική κλινική στη δυτική Θεσσαλονίκη. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο σχετικής ειδικότητας Θα εκτιμηθεί η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Ομαδικό πνεύμα και συνεργασία Παροχές: Πενθήμερη απασχόληση

Μηχανικός Πεδίου Τεχνικών Έργων

ΤΕΒΕΤ, Θεσσαλονίκη
πριν 3 ώρες
Από Τεχνική Εταιρεία ζητείται Μηχανικός Πεδίου (Α.Ε.Ι. - Τ.Ε.Ι.) για έργα Οπτικών Ινών. Απαραίτητα Προσόντα: Απαραίτητη Προϋπηρεσία σε σχετικό τομέα. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις Δίπλωμα Οδήγησης Παροχές:

Πωλητής/ρια

EUROLAMP, Θεσσαλονίκη
πριν 5 ώρες
Η EUROLAMP είναι μια ελληνική, εισαγωγική εταιρεία, ταχαίως αναπτυσσόμενη στο χώρο του φωτισμού, του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού καθώς και των ειδών διακόσμησης. Σήμερα, η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 180 εργαζομένους, ενώ παράλληλα, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξή της, προκύπτουν συνεχώς και νέες θέσεις εργασίας. Βασικές Αρμοδιότητες : Εξυπηρέτηση Πελατών Τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια Γεμίσματα ραφιών και γενικότερη τακτοποίηση του stand Παροχή...