Πωλητής/ρια

EUROLAMP
Πλήρης απασχόληση
Θεσσαλονίκη
Η EUROLAMP είναι μια ελληνική, εισαγωγική εταιρεία, ταχαίως αναπτυσσόμενη στο χώρο του φωτισμού, του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού καθώς και των ειδών διακόσμησης. Σήμερα, η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 180 εργαζομένους, ενώ παράλληλα, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξή της, προκύπτουν συνεχώς και νέες θέσεις εργασίας.


Βασικές Αρμοδιότητες :
  • Εξυπηρέτηση Πελατών
  • Τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια
  • Γεμίσματα ραφιών και γενικότερη τακτοποίηση του stand
  • Παροχή πληροφοριών για τα προϊόντα της εταιρείας

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχο ρόλο Πωλητή/ριας
  • Γνώση Αγγλικής γλώσσας
  • Επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Υπευθυνότητα και συνέπεια

Παροχές:

  • Εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον
  • Εργασία σε δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Chemical Engineer

ICAP EXECUTIVE SEARCH, Θεσσαλονίκη
πριν 6 ώρες
Η ICAP Executive Search & Selection είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες συμβούλων και μέρος της ICAP People & Employment Solutions, του μεγαλύτερου παρόχου υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα και την Κύπρο. Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας , ειδικευόμαστε στην αξιολόγηση και την πρόσληψη Στελέχη ανώτερου έως μεσαίου επιπέδου σε όλους τους τομείς. Η ICAP Executive Search & Selection...

Τεχνικός Εξοπλισμού Πληροφορικής

THINX INFORMATION SOLUTIONS, Θεσσαλονίκη
πριν 7 ώρες
Παρέχουμε μια νέα θέση εργασίας στο τμήμα εξοπλισμού Αντικείμενο εργασιών είναι : Η τηλεφωνική υποστήριξη επιχειρήσεων σε θέματα εξοπλισμού Η τηλεϋποστήριξη επιχειρήσεων σε θέματα εξοπλισμού Η εγκατάσταση νέου εξοπλισμού και η θέση αυτού σε λειτουργία Ο περιοδικός έλεγχος των μηχανογραφικών εγκαταστάσεων τελικών πελατών Απαραίτητα Προσόντα: Πολύ καλή γνώση δικτύων & hardware ΙΤ Εμπειρία στην εγκατάσταση OS Windows server και domain...

Υπάλληλος υποδοχής-Reception

Κεντρο θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη
πριν 8 ώρες
Ζητείται υπάλληλος για τη διαχείριση κρατήσεων και την υποδοχή-εξυπηρέτηση πελατών,στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. *** Πρόσληψη μέσω προγράμματος ΔΥΠΑ, υποψήφιοι ΜΟΝΟ 18-29 ετών. Ώρες εργασίας: Δευτέρα,Τετάρτη,Πέμπτη: 10:00-18:00 Παρασκευή και Σάββατο: 13:00-21:00 Απαραίτητα Προσόντα: Όριο ηλικίας 18-29 ετών με κάρτα ανεργίας Απαραίτητη η άριστη γνώση Αγγλικών και η γνώση χρήσης Η/Υ Διαχείριση συστημάτων της booking, Air ΒΝΒ, Expedia Συνέπεια και επαγγελματισμό Παροχές: