Οδηγοί Διανομής Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ Αυτοκινήτων

AUTOPLANET
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Η AUTOPLANET, εταιρεία ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων, αναζητά Οδηγούς Διανομής για άμεση πρόσληψη στην αποθήκη της στο κατάστημα της Μεταμόρφωσης.

Από το 2015, η εταιρεία μας καινοτομεί στο χώρο του αυτοκινήτου, προσφέροντας κορυφαία εξυπηρέτηση και προϊόντα. Αναζητούμε συνεργάτες που θα συμβάλουν στην ομαλή λειτουργία της αποθήκης μας, με στόχο την υποστήριξη της ανάπτυξής μας.

Περιγραφή εργασίας:
  • Παράδοση παραγγελιών σε πελάτες και καταστήματα εντός προκαθορισμένων χρόνων
  • Διαχείριση παραλαβών από προμηθευτές
  • Έλεγχος και διασφάλιση της κατάστασης των παραγγελιών πριν από την παράδοση
  • Τήρηση των διαδικασιών διανομής και εξυπηρέτησης πελατών

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας Β' ή ανώτερο
  • Προϋπηρεσία ως οδηγός διανομής θα εκτιμηθεί
  • Καλή γνώση του οδικού δικτύου Αττικής
  • Υπευθυνότητα, συνέπεια και επαγγελματική συμπεριφορά
Ευχάριστη διάθεση και δίψα για ανέλιξη Υποχρεωτική

Παροχές:

  • Πλήρης απασχόληση με ανταγωνιστικό μισθό επιπλέον του βασικού και ΙΚΑ
  • Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας με δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης
  • Ιδιωτική ασφάλιση επιπλέον του ΙΚΑ

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Πωλητές Καταστήματος Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ Αυτοκινήτων

AUTOPLANET, Αθήνα
πριν 6 ώρες
Εταιρεία ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων ζητεί για άμεση πρόσληψη Πωλητές Λιανικής για το κατάστημα της Μεταμόρφωσης . Από το 2015 καινοτομούμε στο χώρο του αυτοκινήτου. Η εταιρεία μας καθημερινά εξελίσσεται και πρωτοτυπεί στον κλάδο της, τόσο σε Ελλάδα αλλά και σε εξωτερικό για αυτό ψάχνουμε συνεργάτες που θα συμβάλουν στην εξέλιξη και την επίτευξη των στόχων της. Περιγραφή εργασίας: Διαχείριση...

Βοηθός Ηλεκτρολόγου σκαφών

ΓΙΟΥΝΙΚ ΣΕΪΛΙΝΓΚ, Αθήνα
πριν 7 ώρες
Αναζητούμε Βοηθό Ηλεκτρολόγου για την στελέχωση της εταιρείας μας, η οποία έχει την βάση της στην Μαρίνα Αλίμου. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Γνώσεις 12V και 220V Δίπλωμα για μηχανάκι Επιθυμητά προσόντα: Δίπλωμα για μηχανάκι Ελάχιστη εργασιακή εμπειρία 12 μήνες Μέτρια γνώση Αγγλικών Επιθυμητό να έχουν εκπληρωθεί οι στρατιωτικές υποχρεώσεις Παροχές:

Postings Assistant

Steelmet Financial Services, Αθήνα
πριν 10 ώρες
Steelmet Services is searching for Postings Assistant Role Description We are looking for an Accounting Assistant to perform daily accounting tasks that will support our financial team. Accounting Assistant responsibilities include managing expense reports and reimbursements, entering financial transactions into our ERP system and processing invoices. Responsibilities Assist with the processing of accounts payable Maintain accuracy and organized financial records...