Υπάλληλος γραφείου

DENTAL - CO
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Εταιρία με οδοντιατρικά προϊόντα που δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια στο χώρο αναζητεί Υπάλληλο γραφείου πλήρους απασχόλησης στην περιοχή της Αττικής.

Αρμοδιότητες:

  • Εξυπηρέτηση πελατών
  • Πωλήσεις

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Θα εκτιμηθεί η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση στον οδοντιατρικό - οδοντοτεχνικό καθώς και στον ευρύτερο ιατροφαρμακευτικό χώρο
  • Εμπειρία σε πωλήσεις

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Customer Support Agent

XP COURIER, Αθήνα
πριν 3 ώρες
H XP Courier είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο των ταχυμεταφορών, με δυναμική παρουσία από το 2003. Στόχος μας είναι να παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες ταχείας παράδοσης στους καταναλωτές και εξαιρετικής υποστήριξης στο έργο των πελατών μας. Σκοπός μας είναι η καλλιέργεια κουλτούρας σεβασμού, ανοιχτής επικοινωνίας και ανάπτυξης του προσωπικού μας. Στα πλαίσια ανάπτυξης του οργανισμού μας, αναζητούμε ένα νέο...

Πωλήτριες / Πωλητές σε αλυσίδα αρτοζαχαροπλαστείων

ΟΛΥΡΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ, Αθήνα
πριν 4 ώρες
Ζητούνται Πωλήτριες / Πωλητές σε αλυσίδα αρτοζαχαροπλαστείων στις περιοχές του Ψυχικού , Χολαργού και Βριλησσίων. Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106543802, 6974713046. Απαραίτητα Προσόντα: Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτη Ομαδικό πνεύμα και συνεργασία Παροχές:

Βοηθός Ηλεκτρολόγου σκαφών

ΓΙΟΥΝΙΚ ΣΕΪΛΙΝΓΚ, Αθήνα
πριν 4 ώρες
Αναζητούμε Βοηθό Ηλεκτρολόγου για την στελέχωση της εταιρείας μας, η οποία έχει την βάση της στην Μαρίνα Αλίμου. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Γνώσεις 12V και 220V Δίπλωμα για μηχανάκι Επιθυμητά προσόντα: Δίπλωμα για μηχανάκι Ελάχιστη εργασιακή εμπειρία 12 μήνες Μέτρια γνώση Αγγλικών Επιθυμητό να έχουν εκπληρωθεί οι στρατιωτικές υποχρεώσεις Παροχές: