Υπάλληλος Συσκευασίας

ZIARAS SNACKS
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Ζητείται έμπειρος χειριστής μηχανηματων για συσκευασία τροφίμων από εταιρεία στα Σπάτα.

Θέση εργασίας 5ήμερης, 8ωρης εργασίας.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απαραίτητο πιστοποιητικό υγείας

Παροχές:

  • Μισθός ικανοποιητικός

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Τεχνικό Ελεγκτή ΙΚΤΕΟ

ΙΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΑΜΦΙΘΕΑΣ Α.Ε., Αθήνα
πριν 1 ώρα
Η εταιρεία ΙΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΑΜΦΙΘΕΑΣ Α.Ε. στο Παλαίο Φάληρο ζητά για την στελέχωση του Τεχνικού Τμήματος : Τεχνικό Ελεγκτή ΙΚΤΕΟ Απαραίτητα Προσόντα: -Πιστοποιητικό ελεγκτή ΚΤΕΟ . -Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες υποψηφίους). -Αδεία οδήγησης Ι.Χ. Η προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί αναλόγως .

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

ΑΔΜΗΕ, Αθήνα
πριν 1 ώρα
Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας καινοτομεί με στόχο την αποδοτική και πράσινη ηλεκτροδότηση της χώρας διασυνδέοντας κάθε γωνιά της Ελλάδας, παραμένοντας πάντα πιστός στο όραμά του για τον ενεργειακό μετασχηματισμό της χώρας. Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής του, αναζητά Πτυχιούχο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Τ.Ε. για να ενισχύσει την ομάδα του στο Ηράκλειο της Κρήτης.   Αρμοδιότητες θέσης Εργασίες συντήρησης, επίβλεψης της...

Καθηγητής / Καθηγήτρια Αγγλικών

ΑΛΚΗΣΤΗ, Αθήνα
πριν 13 ώρες
Ζητείται Καθηγητής / Καθηγήτρια Αγγλικών από Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο στη Νέα Σμύρνη . Άμεση πρόσληψη. Απαραίτητα Προσόντα: Απαραίτητη προϋπόθεση το πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας Οι υποψήφιοι/ες να είναι εγγεγραμμένοι στην επετηρίδα των ιδιωτικών εκπαιδευτικών Παροχές: