Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

ΑΔΜΗΕ
Πλήρης απασχόληση
Αθήνα

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας καινοτομεί με στόχο την αποδοτική και πράσινη ηλεκτροδότηση της χώρας διασυνδέοντας κάθε γωνιά της Ελλάδας, παραμένοντας πάντα πιστός στο όραμά του για τον ενεργειακό μετασχηματισμό της χώρας. Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής του, αναζητά Πτυχιούχο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Τ.Ε. για να ενισχύσει την ομάδα του στο Ηράκλειο της Κρήτης.



Αρμοδιότητες θέσης



  • Εργασίες συντήρησης, επίβλεψης της ορθής λειτουργίας, αντιμετώπιση ανωμαλιών και αποκατάσταση βλαβών του εξοπλισμού Προστασίας και Ηλεκτρικού Ελέγχου.

  • Παραλαβή και θέση σε λειτουργία νέου εξοπλισμού Προστασίας και Ηλεκτρικού Ελέγχου

  • Εργασίες βελτίωσης – αντικατάστασης των στοιχείων της Προστασίας και Ηλεκτρικού Ελέγχου.



Προφίλ υποψηφίου




  • Πτυχίο ή δίπλωμα Ηλεκτρολογίας ή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. ή Μηχανικών Ενεργειακής Τεχνολογίας Τ.Ε. με κατεύθυνση Ενεργειακής Ηλεκτρολογίας.

  • Γνώση ηλεκτρολογικού σχεδίου

  • Γνώση Αγγλικής γλώσσας (επιθυμητή η πολύ καλή γνώση)

  • Επιθυμητή εμπειρία 1 έτους σε ανάλογη θέση

  • Επιθυμητή γνώση engineering software ηλεκτρονόμων προστασίας και εμπειρία στη θέση σε λειτουργία ηλεκτρονόμων προστασίας

  • Επιθυμητή η εργοταξιακή εμπειρία

  • Άνεση στη επικοινωνία ικανότητα συνεργασίας και ανταπόκριση σε νέες απαιτήσεις



Προσφέρουμε



  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών

  • Ομαδικό Ασφαλιστήριο Πρόγραμμα Νοσοκομειακής & Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης.

  • Ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης σε μία δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία.



Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ως υποψηφίων από την Εταιρεία μας, παρακαλούμε ακολουθήστε τον σύνδεσμο.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Μηχανολόγος Μηχανικός Εργοταξίου

GPP MYKONOS DEVELOPMENT, Αθήνα
πριν 12 λεπτά
Η GPP MYKONOS DEVELOPMENT IKE ζητά Μηχανολόγο Μηχανικό Εργοταξίου σε έργο ανέγερσης ξενοδοχειακής μονάδας στη Μύκονο. Η θέση περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων και απαιτήσεων για την παρακολούθηση και την επίβλεψη των μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών εργασιών στο συγκεκριμένο έργο. Πιο συγκεκριμένα: Αρμοδιότητες: Παρακολούθηση της προόδου των εργασιών και η τήρηση του χρονοδιαγράμματος. Εποπτεία των υπεργολάβων , εξασφαλίζοντας ότι οι εργασίες...

Πωλητής / Πωλήτρια

PANATHINAIKOS FC OFFICIAL STORE MONASTIRAKI, Αθήνα
πριν 2 ώρες
Αναζητείται πωλητής/πωλήτρια για το επίσημο κατάστηματου Παναθηναϊκού στο Μοναστηράκι . Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Απαραίτητη η γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Παροχές: Σύμβαση αορίστου χρόνου.

Store Manager

VFG, Αθήνα
πριν 2 ώρες
Η εταιρεία VFG Group αναζητάει Store Manager για το κατάστημα της στο The Mall Athens. Αρμοδιότητες : Διαχείριση & επίβλεψη καθημερινών διαδικασιών καταστήματος Διαχείριση & αναπλήρωση αποθεμάτων Διαχείριση προσωπικού καταστήματος: εβδομαδιαία προγράμματα, άδειες, καταμερισμός εργασιών Άριστη εξυπηρέτηση πελατών Ουσιαστικό ενδιαφέρον για τις ανάγκες των πωλητών και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας Συνεχής εκπαίδευση και παρότρυνση για άψογη εξυπηρέτηση των πελατών. Απαραίτητα Προσόντα:...