Οικονομικός διευθυντής

GREEK PRIDE HOTELS
Πλήρης απασχόληση
Χαλκιδική

Ο όμιλος εταιρειών , η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του κατασκευαστικού κλάδου και της διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, αναζητά έναν έμπειρο Οικονομικό Διευθυντή για την ηγεσία των οικονομικών μας δραστηριοτήτων.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πτυχίο στα Οικονομικά, στη Λογιστική ή σε συναφές αντικείμενο
  • Τουλάχιστον 5 χρόνια εμπειρίας σε ανώτερη οικονομική θέση στον κατασκευαστικό ή ξενοδοχειακό τομέα
  • Γνώση της ελληνικής νομοθεσίας και των φορολογικών κανονισμών
  • Ικανότητες στρατηγικής σκέψης, ηγεσίας και ανάλυσης
  • Δυνατότητα εργασίας σε δυναμικό και απαιτητικό περιβάλλον

Παροχές:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης
  • Σύγχρονο και υποστηρικτικό περιβάλλον εργασίας

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Εργοδηγός στην Solid Development S.A Θεσσαλονίκη

SOLID DEVELOPMENT, Χαλκιδική
πριν 1 εβδομάδα
Η κατασκευαστική εταιρεία Solid Development S.A. με συνεχή ανοδική πορεία δραστηριοποιείται στον χώρο της μελέτης, κατασκευής και επίβλεψης ακινήτων υψηλών προδιαγραφών. Η Solid Development, με επικέντρωση στην ποιότητα και την καινοτομία, αναζητά έναν έμπειρο εργοδηγό, για να ενταχθεί στη δυναμική ομάδα της. Καθήκοντα: Επίβλεψη και διαχείριση των κατασκευαστικών έργων της εταιρείας, εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα και την εγκατάσταση σύμφωνα με...

Υπάλληλος SPA

ALIA PALACE LUXURY HOTEL & VILLAS, Χαλκιδική
πριν 2 εβδομάδες
Ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής ζητά να προσλάβει, για την καλοκαιρινή σεζόν 2025, Υπάλληλο Spa. Εποχική θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητή εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση Παροχές: Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών Διαμονή Διατροφή (3 γεύματα) Παρακαλούνται οι υποψήφιοι, όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους με πρόσφατη φωτογραφία.

Barman & Σερβιτόροι

ALIA PALACE LUXURY HOTEL & VILLAS, Χαλκιδική
πριν 3 εβδομάδες
Για την σεζόν 2024 & 2025 (έως 31/10) για ξενοδοχείο 5* στο Πευκοχώρι Χαλκιδική ς ζ ητούνται: Barmen, Barwomen, Barista Σερβιτόροι - Σερβιτόρες Bar Σερβιτόροι - Σερβιτόρες Κεντρικού Εστιατορίου Σερβιτόροι - Σερβιτόρες A la carte Εστιατορίου Πλήρης απασχόληση και ασφάλιση. Απαραίτητα Προσόντα: Τουλάχιστον διετής εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις Παροχές: Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών Διαμονή Διατροφή (3 γεύματα) Παρακαλούνται οι υποψήφιοι,...