Εργοδηγός στην Solid Development S.A Θεσσαλονίκη

SOLID DEVELOPMENT
Πλήρης απασχόληση
Χαλκιδική

Η κατασκευαστική εταιρεία Solid Development S.A. με συνεχή ανοδική πορεία δραστηριοποιείται στον χώρο της μελέτης, κατασκευής και επίβλεψης ακινήτων υψηλών προδιαγραφών.

Η Solid Development, με επικέντρωση στην ποιότητα και την καινοτομία, αναζητά έναν έμπειρο εργοδηγό, για να ενταχθεί στη δυναμική ομάδα της.

Καθήκοντα:

  • Επίβλεψη και διαχείριση των κατασκευαστικών έργων της εταιρείας, εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα και την εγκατάσταση σύμφωνα με τις προδιαγραφές
  • Συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και υπερεπισκόπηση της συμμόρφωσης με τους κανονισμούς και τις νομοθεσίες
  • Εκτίμηση και προγραμματισμός των απαιτήσεων υλικών και εργατικού δυναμικού για την ολοκλήρωση των έργων
  • Παρακολούθηση των προϋπολογισμών, του χρονοδιαγράμματος και της προόδου του έργου

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Εμπειρία ως εργοδηγός σε παρόμοιες θέσεις στον κατασκευαστικό κλάδο
  • Εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας και ηγεσίας
  • Ικανότητα διαχείρισης πολλαπλών έργων ταυτόχρονα και υπό πίεση

Παροχές:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και επιδομάτων
  • Ευέλικτο ωράριο εργασίας
  • Ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης και εξέλιξης σε μία αναπτυσσόμενη εταιρεία
  • Άριστο εργασιακό περιβάλλον με έμφαση στην καινοτομία και την ανάπτυξη

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ

ALIA PALACE LUXURY HOTEL & VILLAS, Χαλκιδική
πριν 16 ώρες
Εκτέλεση προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Τεχνική εξυπηρέτηση έκτακτων αιτημάτων Συνεργασία με την ομάδα συντήρησης για το σχεδιασμό και την εκτέλεση έργων Σωστή παρακολούθηση και τακτοποίηση αποθήκης (οργάνωση εργαλείων / ανταλλακτικών) Συντήρηση και φροντίδα κοινόχρηστων χώρων Άμεση επίλυση προβλημάτων - βλαβών Απαραίτητα Προσόντα: Ελάχιστη εμπειρία τρία (3) έτη, ιδανικά στον ξενοδοχειακό τομέα Γενικές γνώσεις υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων...

Προσωπικό Ραφείου Τεντών

ΤΕΝΤΕΣ ΓΕΡΑΚΗΣ, Χαλκιδική
πριν 2 εβδομάδες
Η εταιρεία συστημάτων σκίασης Τέντες Γεράκης με έδρα τα Νέα Μουδανιά , αναζητά προσωπικό πλήρους απασχόλησης για το τμήμα του ραφείου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα : 23730 - 21121 & 23730 - 24704. Δεν απαιτείται προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Ναυαγοσώστης

ALIA PALACE LUXURY HOTEL & VILLAS, Χαλκιδική
πριν 3 εβδομάδες
Ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής ζητά να προσλάβει, για την καλοκαιρινή σεζόν 2025, Ναυαγοσώστη Πισίνας. Εποχική θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης Απαραίτητα Προσόντα: Τουλάχιστον διετής εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση Άδεια Ναυαγοσώστη Παροχές: Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών Διαμονή Διατροφή (3 γεύματα) Παρακαλούνται οι υποψήφιοι, όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους με πρόσφατη φωτογραφία.