Εκπαιδευτικό Προσωπικό - Διδασκαλία μαθημάτων Πληροφορικής

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
Πλήρης απασχόληση
Χανιά

ΗΣχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΔΕΛΤΑ 360 στα ΧΑΝΙΑ, ένας από τουςμεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς ζητά να προσλάβει εκπαιδευτικό μεεμπειρία στη διδασκαλία μαθημάτων Πληροφορικής.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πτυχίο Πληροφορικής
  • Εκπαιδευτική εμπειρίασε γλώσσες προγραμματισμού και δίκτυα

Επιθυμητά προσόντα

  • Ικανότητα διαχείρισης τάξης
  • Ψηφιακές δεξιότητες
  • Άριστες οργανωτικές ικανότητες
  • Ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας
  • Συνέπεια και υπευθυνότητα
  • Πιστοποίηση εκπαίδευσης ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ (θα συνεκτιμηθεί)

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Εκπαιδευτικό Προσωπικό - Διδασκαλία μαθημάτων Ψυχολογίας

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Χανιά
πριν 1 εβδομάδα
ΗΣχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΔΕΛΤΑ 360 στα ΧΑΝΙΑ , ένας από τουςμεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς ζητά να προσλάβει εκπαιδευτικό μεεμπειρία στη διδασκαλία μαθημάτων Ψυχολογίας . Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο Ψυχολογίας Επιθυμητά προσόντα Εκπαιδευτική εμπειρία Ικανότητα διαχείρισης τάξης Ψηφιακές δεξιότητες Άριστες οργανωτικές ικανότητες Ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας Συνέπεια και υπευθυνότητα Πιστοποίηση εκπαίδευσης ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ (θα συνεκτιμηθεί) Παροχές:

EXECUTIVE ASSISTANT - ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

PORTO PLATANIAS HOTELS & RESORTS, Χανιά
πριν 3 εβδομάδες
Ο Όμιλος Φιλοξενίας Porto Platanias Hotels & Resorts είναι ένας όμιλος που αναπτύσσει και λειτουργεί ξενοδοχεία στην Κρήτη. Στο Porto Platanias Hotels & Resorts ενθαρρύνουμε το πάθος για φιλοξενία και είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία διαδρομών σταδιοδρομίας για τους ανθρώπους μας, διασφαλίζοντας την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Ορισμός Θέσης Executive Assistant - Γραμματέας Ως Executive Assistant, χρειάζεσαι εξαιρετικές διοικητικές...

Συνεργάτες πωλήσεων και marketing

MARKETIM, Χανιά
πριν 3 εβδομάδες
Η Marketim Chania διανύοντας τον 4 χρόνο πορείας στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, αναζητά για λογαριασμό της Nova, ενός από τους ηγέτες των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, συνεργάτες Πωλήσεων, για να στελεχώσουν την ομάδα του σχετικού τμήματος. Ο όμιλος μας αριθμεί ήδη 100+ συνεργάτες σε πανελλήνιο επίπεδο και συνεχώς εξελίσσεται. Στην Marketim chania οι ευκαιρίες είναι πολλές, μπορείς να ξεχωρίσεις ανεξαρτήτως ηλικίας...