Συνεργάτες πωλήσεων και marketing

MARKETIM
Πλήρης απασχόληση
Χανιά

Η Marketim Chania διανύοντας τον 4 χρόνο πορείας στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, αναζητά για λογαριασμό της Nova, ενός από τους ηγέτες των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, συνεργάτες Πωλήσεων, για να στελεχώσουν την ομάδα του σχετικού τμήματος. Ο όμιλος μας αριθμεί ήδη 100+ συνεργάτες σε πανελλήνιο επίπεδο και συνεχώς εξελίσσεται.

Στην Marketim chania οι ευκαιρίες είναι πολλές, μπορείς να ξεχωρίσεις ανεξαρτήτως ηλικίας και προϋπηρεσίας και να εξελιχθείς σε ανώτερες θέσεις κάνοντας τη ζωή σου πιο ποιοτική.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης του ιδιόκτητου δικτύου οπτικών , επιθυμούμε να μεγαλώσουμε το δυναμικό μας στα Χανιά Κρήτης και αναζητούμε νέους συνεργάτες.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Η συνεργασία μας σου προσφέρει:

  1. Επικοινωνιακές και πωλησιακές δεξιότητες καλύτερα από κάθε άλλη εργασία.
  2. Μεγάλη ευελιξία στο ωράριο εργασίας για όλο το χρόνο με τα Σαββατοκύριακα ελεύθερα.
  3. Μπορείς να επιλέξεις το εισόδημά σου πραγματοποιώντας συμβόλαια οπτικής ίνας, κινητής τηλεφωνίας και τηλεόρασης.
  4. Παρέχεις ποιοτικά πακέτα προσφορών σε νέους και υφιστάμενους πελάτες με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
  5. Εκπαιδεύεσαι από έμπειρους συνεργάτες του χώρου με στόχο να εξελιχθείς και να φτάσεις στο επίπεδο που είναι οι ίδιοι πολύ γρήγορα.
  6. Συνεργάζεσαι με νέους και πετυχημένους ανθρώπους μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.
  7. Πρόγραμμα εξέλιξη σε τομείς ανθρώπινου δυναμικού και διοίκησης.

Αν ενδιαφέρεσαι να μπεις σε μια υπέροχη και νεανική ομάδα, να μην έχεις ταβάνι στο εισόδημα σου, να πληρώνεσαι με βάση την πραγματική σου αξία και όχι με αυτό που κάποιος άλλος αποφάσισε για εσένα, πιστεύεις στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου, τότε θέλουμε να σε γνωρίσουμε.

Στείλε μας άμεσα το βιογραφικό σου και κάποιος από την ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.

*Η θέση δεν αφορά διανομή φυλλαδίων, promotion & τηλεφωνικές πωλήσεις.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Προσωπικό Ασφαλείας - Φύλακες

NOESIS SECURITY & FACILITY SERVICES, Χανιά
πριν 2 εβδομάδες
Ζητείται προσωπικό ασφαλείας (φύλακες) από εταιρεία NOESIS SECURITY για στατικέςφυλάξεις και συνοδείες στα Χανιά Κρήτης. Προαπαιτείται η άδειαsecurity και οι διαθέσιμες θέσεις είναι μόνιμες, ιδανικές για κατοίκους τηςπεριοχής. Παρέχονται άμεση πρόσληψη, μισθός πάνω του βασικού και bonusαποδοτικότητας. Τηλ. επικοινωνίας: 2109273823. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

OJO Πωλητής / Πωλήτρια - OJO Stylist - Χανιά

OJO SUNGLASSES, Χανιά
πριν 3 εβδομάδες
Η αλυσίδα καταστημάτων OJO, που δραστηριοποιείται στον τομέα της λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών OJO, ζητά για τo κατάστημα της στα Χανιά (περιοχή Μυλωνογιάννη), έμπειρο άτομο με πάθος για τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών για τη θέση του Πωλητή/ριας – Stylist. Καθήκοντα και Αρμοδιότητες: Επίτευξη του στόχου πωλήσεων. Οργάνωση και διασφάλιση της σωστής λειτουργίας του καταστήματος. Επικοινωνία με...

Lidl Ελλάς | Καθαριστής-τρια Καταστήματος (4ωρη μερική απασχόληση) στα Χανιά Κόμβος Αγίων Αποστόλων

LIDL HELLAS, Χανιά
πριν 3 εβδομάδες
Ποιοι είμαστε Πάνω από 6.700 άνθρωποι, 5 logistics centers και περισσότερα από 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα! Θέλεις να γ ίνεις μέλος της ομάδας;...