Νέες θέσεις εργασίας

MARKETIM
Εργολάβος
Χανιά

Η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της. Αναζητάς κάτι πιο σταθερό; Ψάχνεις την ευκαιρία να εξελιχθείς;

Επιθυμούμε να εξελίξουμε και να επεκτείνουμε την ομάδα μας με νέους συνεργάτες, που έχουν όρεξη, δυναμισμό και καλή διάθεση.

Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει τη διαφήμιση και τις πωλήσεις των πελατών που εκπροσωπεί. Αναζητούμε 2 νέα άτομα για τα τμήματα marketing, διαφήμισης και πωλήσεων.

Ο βασικός μας πελάτης, που δραστηριοποιείται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, επιθυμεί την περαιτέρω ανάπτυξη του project του γι’ αυτό χρειαζόμαστε επιπλέον 2 άτομα με άμεση διαθεσιμότητα, όρεξη για δουλειά και επικοινωνιακές ικανότητες, για να συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη της διαφημιστικής μας εκστρατείας.

*Η θέση ΔΕΝ αφορά Promotion, Digital Marketing, πωλήσεις σε κατάστημα ή τηλεφωνικές πωλήσεις, καθώς η εκπροσώπηση γίνεται Face-to-Face.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Η προϋπηρεσία είναι επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη, καθώς προσφέρουμε πλήρη και διαρκή εκπαίδευση από το έμπειρο προσωπικό μας.

Προσφέρουμε:
• Δωρεάν εκπαίδευση και καθοδήγηση στο αντικείμενο
• Πολύ υψηλές αποδοχές
• Ανταγωνιστικά, υψηλά bonus αποδοτικότητας
• Ευκαιρίες μόνιμης συνεργασίας και εξέλιξης σε ανώτερες θέσεις

Στείλε μας κι εσύ την αίτησή σου, οι αξιολογήσεις ξεκινούν σύντομα!

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Πωλητής σε Κέντρο Κήπου / Φυτώριο

ΕΝ ΚΗΠΩ, Χανιά
πριν 2 εβδομάδες
Ζητείται υπάλληλος /πωλητής για να εργαστεί σε Ανθοπωλείο/Φυτώριο στα Χανιά. Έχετε μεράκι και αγάπη για τα φυτά; Θέλετε να αναπτύξετε τις γνώσεις σας σε ένα δημιουργικό και φιλικό περιβάλλον; Ένα καταξιωμένο ανθοπωλείο/φυτώριο στα Χανιά αναζητά έναν υπάλληλο με όρεξη για να ενταχθεί στην ομάδα μας. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Προσόντα: Απόφοιτος Γεωπονικής σχολής. Γνώση για τα φυτά. Δυναμισμός...

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

PORTO PLATANIAS HOTELS & RESORTS, Χανιά
πριν 3 εβδομάδες
Ο Όμιλος Φιλοξενίας Porto Platanias Hotels & Resorts είναι ένας όμιλος που αναπτύσσει και λειτουργεί ξενοδοχεία στην Κρήτη. Στο Porto Platanias Hotels & Resorts ενθαρρύνουμε το πάθος για φιλοξενία και είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία διαδρομών σταδιοδρομίας για τους ανθρώπους μας, διασφαλίζοντας την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Αναζητεί συνεργάτες για το 2025. Ορισμός Θέσης Υπεύθυνος πλυντηρίων Είναι υπεύθυνος για...

Τεχνίτες Κουφωμάτων Αλουμινίου & Διπλών Κρυστάλλων

BIOSET ΑΕ, Χανιά
πριν 3 εβδομάδες
Ζητούνται Τεχνίτες Κουφωμάτων Αλουμινίου & Διπλών Κρυστάλλων για μόνιμη απασχόληση - Άμεση Πρόσληψη. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Τοποθεσίαεργασίας: Χανιά, Κρήτη Αν θέλεις να εργαστείς σε μια εταιρεία που σου προσφέρειασφάλεια για το μέλλον, ανταγωνιστικές αποδοχές και ευέλικτο ωράριο, τότεείμαστε η ιδανική επιλογή για εσένα! Έλα να γίνεις μέλος της ομάδας μας και νααναπτυχθείς επαγγελματικά σε έναν δυναμικό και υποστηρικτικό χώρο...