Τεχνίτες Κουφωμάτων Αλουμινίου & Διπλών Κρυστάλλων

BIOSET ΑΕ
Πλήρης απασχόληση
Χανιά

ΖητούνταιΤεχνίτες Κουφωμάτων Αλουμινίου & Διπλών Κρυστάλλων για μόνιμη απασχόληση - Άμεση Πρόσληψη.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Τοποθεσίαεργασίας: Χανιά, Κρήτη

Αν θέλεις να εργαστείς σε μια εταιρεία που σου προσφέρειασφάλεια για το μέλλον, ανταγωνιστικές αποδοχές και ευέλικτο ωράριο, τότεείμαστε η ιδανική επιλογή για εσένα! Έλα να γίνεις μέλος της ομάδας μας και νααναπτυχθείς επαγγελματικά σε έναν δυναμικό και υποστηρικτικό χώρο εργασίας.

Αναζητούμε:

  • Τεχνίτες με εμπειρία στην κατασκευή και εγκατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου.
  • Εργάτες με γνώση στη κατασκευή και τοποθέτηση διπλών κρυστάλλων.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Προϋπηρεσία στον τομέα (επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη).
  • Ικανότητα συνεργασίας σε ομάδα.
  • Διάθεση για μάθηση και ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Παροχές:

  • Άμεση πρόσληψη.
  • Πλήρης ασφάλιση.
  • Ευχάριστο και επαγγελματικό εργασιακό περιβάλλον.
  • Ευκαιρίες εξέλιξης.

Ανενδιαφέρεσαι να ενταχθείς στην ομάδα μας, στείλε το βιογραφικό σου ή κάλεσεστο 2821034300.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Εκπαιδευτικό Προσωπικό - Διδασκαλία μαθημάτων Ψυχολογίας

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Χανιά
πριν 1 εβδομάδα
ΗΣχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΔΕΛΤΑ 360 στα ΧΑΝΙΑ , ένας από τουςμεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς ζητά να προσλάβει εκπαιδευτικό μεεμπειρία στη διδασκαλία μαθημάτων Ψυχολογίας . Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο Ψυχολογίας Επιθυμητά προσόντα Εκπαιδευτική εμπειρία Ικανότητα διαχείρισης τάξης Ψηφιακές δεξιότητες Άριστες οργανωτικές ικανότητες Ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας Συνέπεια και υπευθυνότητα Πιστοποίηση εκπαίδευσης ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ (θα συνεκτιμηθεί) Παροχές:

ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ

PORTO PLATANIAS HOTELS & RESORTS, Χανιά
πριν 3 εβδομάδες
Ο Όμιλος Φιλοξενίας Porto Platanias Hotels & Resorts είναι ένας όμιλος που αναπτύσσει και λειτουργεί ξενοδοχεία στην Κρήτη. Στο Porto Platanias Hotels & Resorts ενθαρρύνουμε το πάθος για φιλοξενία και είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία διαδρομών σταδιοδρομίας για τους ανθρώπους μας, διασφαλίζοντας την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Ορισμός Θέσης Συντηρητής - Υδραυλικός Ως Υδραυλικός θα είστε σε άμεση επικοινωνία...

Σερβιτόροι

MARE HOTELS CRETE, Χανιά
πριν 3 εβδομάδες
Τα 4* ξενοδοχεία Mare Group στη Γεωργιούπολη της Κρήτης αναζητούν για την καλοκαιρινή σεζόν 2025 υποψήφιους για τη θέση, Σερβιτόρου. Καθήκοντα: Υποδοχή και συνοδεία των πελάτων στα τραπέζια τους. Παρουσίαση του μενού και παροχή λεπτομερειών πληροφορίων όταν σας ζητούνται (π.χ. σχετικά με τις μερίδες, τα συστατικά ή τις πιθανές τροφικές αλλεργίες). Προετοιμασία των τραπέζιων τοποθετώντας, μαχαιροπίρουνα και ποτήρια. Ελέγχος των...