ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ

PORTO PLATANIAS HOTELS & RESORTS
Πλήρης απασχόληση
Χανιά
Ο Όμιλος Φιλοξενίας Porto Platanias Hotels & Resorts είναι ένας όμιλος που αναπτύσσει και λειτουργεί ξενοδοχεία στην Κρήτη. Στο Porto Platanias Hotels & Resorts ενθαρρύνουμε το πάθος για φιλοξενία και είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία διαδρομών σταδιοδρομίας για τους ανθρώπους μας, διασφαλίζοντας την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Ορισμός Θέσης Συντηρητής - Υδραυλικός
Ως Υδραυλικός θα είστε σε άμεση επικοινωνία με τον προϊστάμενο του τμήματος σας για εργασίες που αφορούν την άριστη λειτουργία όλων των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου και την εύρυθμη οργάνωση του τμήματος συντήρησης.

Απαραίτητα Προσόντα:

Πτυχίο τεχνικής σχολής
Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών, κατά προτίμηση σε ξενοδοχείο
Ομαδικό πνεύμα
Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Παροχές:

Εργασία πλήρους έτους
Ανταγωνιστικές μισθολογικές αμοιβές
Εξέλιξη σταδιοδρομίας σε ένα ταχύτατο, αναπτυσσόμενο εργασιακό περιβάλλον
Διαμονή (εάν είναι απαραίτητο)
Διατροφή και ασφάλιση
Φιλικό περιβάλλον εργασίας

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Λογιστής / Λογίστρια - Βοηθός Λογιστή

ΧΟΡΕΥΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, Χανιά
πριν 5 μέρες
Το λογιστικό γραφείο Χορευτάκης Ιωάννης, με έδρα στην Κίσσαμο Χανίων και με πάνω από 31 χρόνια παρουσίας των στελεχών της στην παροχή λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών αναπτύσσεται και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Κύριες αρμοδιότητες: Τήρηση απλογραφικών/διπλογραφικών βιβλίων και συμφωνία MyData Τήρηση μισθοδοσίας επιχειρήσεων (Υπολογισμός Μισθοδοσίας, Δηλώσεις ΕΡΓΑΝΗ, Υποβολή Α.Π.Δ. κ.λ.π.) Έλεγχος, σύνταξη και υποβολή των μηνιαίων φορολογικών...

Εκπαιδευτικό Προσωπικό - Διδασκαλία μαθημάτων Ψυχολογίας

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Χανιά
πριν 1 εβδομάδα
ΗΣχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΔΕΛΤΑ 360 στα ΧΑΝΙΑ , ένας από τουςμεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς ζητά να προσλάβει εκπαιδευτικό μεεμπειρία στη διδασκαλία μαθημάτων Ψυχολογίας . Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο Ψυχολογίας Επιθυμητά προσόντα Εκπαιδευτική εμπειρία Ικανότητα διαχείρισης τάξης Ψηφιακές δεξιότητες Άριστες οργανωτικές ικανότητες Ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας Συνέπεια και υπευθυνότητα Πιστοποίηση εκπαίδευσης ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ (θα συνεκτιμηθεί) Παροχές:

Προσωπικό Ασφαλείας - Φύλακες

NOESIS SECURITY & FACILITY SERVICES, Χανιά
πριν 2 εβδομάδες
Ζητείται προσωπικό ασφαλείας (φύλακες) από εταιρεία NOESIS SECURITY για στατικέςφυλάξεις και συνοδείες στα Χανιά Κρήτης. Προαπαιτείται η άδειαsecurity και οι διαθέσιμες θέσεις είναι μόνιμες, ιδανικές για κατοίκους τηςπεριοχής. Παρέχονται άμεση πρόσληψη, μισθός πάνω του βασικού και bonusαποδοτικότητας. Τηλ. επικοινωνίας: 2109273823. Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές: