ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

PEPONIS A.E
Μερικής απασχόλησης Μακρινός
Δράμα

Ζητούνται 3 άτομα με εμπειρία στο μάρκετινγκ και καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, για ανεξάρτητη συνεργασία με δυνατότητα επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η θέση δεν αφορά υπαλληλική σχέση, αλλά σας προσφέρει την ελευθερία να εργαστείτε μέσα από το χώρο σας, από το κινητό ή τον υπολογιστή σας.



Τι προσφέρουμε:



Ευέλικτο ωράριο εργασίας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.



Δυνατότητα εισοδήματος επιπέδου καριέρας μέσω μπόνους και προμηθειών.



Υποστήριξη και εργαλεία για την επιχειρηματική σας ανάπτυξη.



Ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που μπορείτε να διαχειρίζεστε από οπουδήποτε.



Τι ζητάμε:



Προσήλωση σε στόχους και επιθυμία για επιτυχία



Εξαιρετική αυτοπειθαρχία και οργάνωση



Διάθεση για εκπαίδευση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας.



Αν είστε έτοιμοι να επενδύσετε στον εαυτό σας και να δημιουργήσετε ένα εισόδημα χωρίς όρια, στείλτε το βιογραφικό σας στο [email protected] ή καλέστε στο 6953001351 για να κλείσετε το ραντεβού σας.



Όλες οι συνεντεύξεις πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ διαδικτυακά με βιντεοκλήση.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Εργάτες παραγωγής

ΙΚΤΙΝΟΣ, Δράμα
πριν 1 εβδομάδα
Από μεγάλη βιομηχανία μαρμάρων με υποκατάστημα στην Βιομηχανική περιοχή Δράμας, ζητούνται Εργάτες ειδικευμένοι και ανειδίκευτοι για εργασία σε μηχανήματα κοπής - επεξεργασίας μαρμάρων φρέζες, τελάρα, οριζόντια κάθετα και εργάτες γενικών καθηκόντων για άμεση πρόσληψη. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2521045683 Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές:

Σύμβουλος Πωλήσεων Βιβλίου (μερική απασχόλήση) Public, Δράμα

PUBLIC, Δράμα
πριν 1 εβδομάδα
Γιατί να γίνεις μέλος της ομάδας μας; Επειδή δεν είναι απλά μια δουλειά στο Retail, είναι η ιστορία σου! Στο Public Group πιστεύουμε στη δύναμη των ανθρώπων μας με βιώσιμο τρόπο. Γι' αυτό δεν εστιάζουμε μόνο σε αυτό που κάνεις, αλλά στο ποιος μπορείς να γίνεις. Δεσμευόμαστε να τροφοδοτήσουμε την ανάπτυξή σου, γιατί όταν κερδίζεις εσύ, κερδίζουμε όλοι. Φαντάσου ένα...

Μεταλλειολόγοι Μηχανικοί - Μεταλλουργοί - Μηχανικοί Ορυκτών Πόρων

ΙΚΤΙΝΟΣ, Δράμα
πριν 3 εβδομάδες
Από μεγάλη βιομηχανία μαρμάρων, ζητούνται Μεταλλειολόγοι Μηχανικοί - Μεταλλουργοί και Μηχανικοί Ορυκτών Πόρων με πλήρη απασχόληση για μόνιμη επίβλεψη σε λατομεία μαρμάρων στην Δράμα και στην Καβάλα . Απαραίτητα Προσόντα: Καλή γνώση Αγγλικών Γνώση Η/Υ και Autocad Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σε λατομεία θα συνεκτιμηθεί Παροχές: