Εργάτες παραγωγής

ΙΚΤΙΝΟΣ
Πλήρης απασχόληση
Δράμα

Από μεγάλη βιομηχανία μαρμάρων με υποκατάστημα στην Βιομηχανική περιοχή Δράμας, ζητούνται Εργάτες ειδικευμένοι και ανειδίκευτοι για εργασία σε μηχανήματα κοπής - επεξεργασίας μαρμάρων φρέζες, τελάρα, οριζόντια κάθετα και εργάτες γενικών καθηκόντων για άμεση πρόσληψη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2521045683

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Σύμβουλος Εκπαίδευσης

EUROTRAINING, Δράμα
πριν 1 εβδομάδα
Για τη στελέχωση της δομής στη πόλη της Δράμας , ζητείται απόφοιτος ΑΕΙ ως Σύμβουλος Εκπαίδευσης με αντικείμενο απασχόλησης τον σχεδιασμό και την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων και αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης και προγραμμάτων σπουδών ΣΑΕΚ. Αρμοδιότητες Θέσης Εργασίας: Διαχείριση τηλεφωνικού κέντρου και γραμματειακή υποστήριξη Υλοποίηση αυτοχρηματοδοτούμενων σεμιναρίων Σχεδιασμός, προετοιμασία και υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης voucher και λοιπών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης Απαραίτητα Προσόντα: Απαιτούμενες...

Social Media Manager

CHRISTIAN ARTESIO, Δράμα
πριν 2 εβδομάδες
Η CHRISTIAN ARTESIO , κορυφαία εταιρεία στον χώρο των καλλυντικών, αναζητά Content Creator για τη δημιουργία και διαχείριση περιεχομένου στα social media. Αναζητούμε ένα άτομο με φρέσκες ιδέες και πάθος για τα social media, που θα οργανώνει και θα συντονίζει την παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού με τη βοήθεια της υπάρχουσας ομάδας. Καθήκοντα: Δημιουργία πρωτότυπων ιδεών για περιεχόμενο (βίντεο, reels, φωτογραφίες) που...

Εργάτης Παραγωγής

RETIRE, Δράμα
πριν 2 εβδομάδες
Εργοστάσιο Ανακύκλωσης και Παραγωγής Ελαστικών Πλακιδίων επιθυμεί να προσλάβει Εργάτη Παραγωγής, παρέχοντας σταθερή εργασία με ικανοποιητικές απολαβές. Απαραίτητα Προσόντα: Απόφοιτοι Γυμνασίου / Λυκείου / ΕΠΑΛ / ΕΠΑΣ / ΙΕΚ Εκπληρωμένες Στρατιωτικές Υποχρεώσεις Υψηλό πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας Προϋπηρεσία σε βιομηχανικό περιβάλλον θα συνεκτιμηθεί Παροχές: