Υπάλληλος Αποθήκης

ΑΦΟΙ ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗ ΟΕ
Πλήρης απασχόληση
Χανιά

Η εταιρία Αφοί Γλυνιαδάκη ΟΕ ζητάει 2 υπαλλήλους αποθήκης για την έδρα της στη Σούδα Χανίων για μόνιμη εξαήμερη πρωινή απασχόληση.

Καθήκοντα θέσης:

  • Φορτώσεις
  • Καθαριότητες
  • Παραλαβές

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Σοβαρότητα
  • Υπευθυνότητα
  • Όρεξη για δουλειά

Παροχές:

  • Μισθός συζητήσιμος αναλόγως προσόντων

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

HUMAN RESOURCES ASSISTANT - ΒΟΗΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

PORTO PLATANIAS HOTELS & RESORTS, Χανιά
πριν 3 εβδομάδες
Ο Όμιλος Φιλοξενίας Porto Platanias Hotels & Resorts είναι ένας όμιλος που αναπτύσσει και λειτουργεί ξενοδοχεία στην Κρήτη. Στο Porto Platanias Hotels & Resorts ενθαρρύνουμε το πάθος για φιλοξενία και είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία διαδρομών σταδιοδρομίας για τους ανθρώπους μας, διασφαλίζοντας την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Ορισμός Θέσης βοηθού Ανθρώπινου Δυναμικού Στηρίζει την/τον Διευθύντρια/η Ανθρώπινου Δυναμικού στη διαχείριση...

Συνεργάτες πωλήσεων και marketing

MARKETIM, Χανιά
πριν 3 εβδομάδες
Η Marketim Chania διανύοντας τον 4 χρόνο πορείας στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, αναζητά για λογαριασμό της Nova, ενός από τους ηγέτες των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, συνεργάτες Πωλήσεων, για να στελεχώσουν την ομάδα του σχετικού τμήματος. Ο όμιλος μας αριθμεί ήδη 100+ συνεργάτες σε πανελλήνιο επίπεδο και συνεχώς εξελίσσεται. Στην Marketim chania οι ευκαιρίες είναι πολλές, μπορείς να ξεχωρίσεις ανεξαρτήτως ηλικίας...

Διανομείς

DYNAMIC PLUS MM, Χανιά
πριν 4 εβδομάδες
Η μεγαλύτερη πλατφόρμα διανομής φαγητού έρχεται στην πόλη μας αναζητώντας διανομείς με όρεξη για εργασία ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης. Τιμή 6 € ανά ώρα. Πολλά μπόνους. Άμεση πρόσληψη Τηλέφωνο επικοινωνίας 693 6622993 Απαραίτητα Προσόντα: Παροχές: