Junior Sous Chef

IBEROSTAR
Πλήρης απασχόληση
Ρέθυμνο

Για τη νέα σεζόν 2026,

Μεγάλη ξενοδοχειακή πολυεθνική εταιρεία αναζητά για τα ξενοδοχεία της προσωπικό με τη παρακάτω ειδικότητα:

Junior Sous Chef

Γενικά καθήκοντα:

  • Βοήθεια στην προετοιμασία και το σχεδιασμό όλωντων μενού φαγητού και ποτών
  • Δημιουργία πιάτων υψηλής ποιότητας, τόσο απόπλευράς εμφάνισης όσο και από πλευράς γεύσης
  • Διασφάλιση ότι η κουζίνα λειτουργεί με έγκαιροτρόπο που πληροί τα πρότυπα ποιότητάς μας
  • Επινοητικότητα στην επίλυση τυχόν προβλημάτων καιανάληψη του ελέγχου σε οποιαδήποτε προβληματική κατάσταση
  • Συμμόρφωση με τους κανόνες υγιεινής και τα πρότυπαασφαλείας και επιβολή της τήρησής τους
  • Διατήρηση θετικής και επαγγελματικής προσέγγισηςμε συνεργάτες και πελάτες

Απαραίτητα Προσόντα:

  • 2+ έτηεμπειρίας ως Junior Sous Chef
  • Πτυχίο στηΜαγειρική ή σχετικό πιστοποιητικό
  • Πολύ καλήγνώση Αγγλικών. Επιπλέον ξένη γλώσσα θα θεωρηθεί προσόν
  • Κατανόηση τωνδιαφόρων μεθόδων, των υλικών, του εξοπλισμού και των διαδικασιών μαγειρικής
  • Εξοικείωση μετις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου
  • Δυνατότητα εργασίας με διάφορα προγράμματα λογισμικούυπολογιστών (MS Office, λογισμικού διαχείρισης εστιατορίου, POS)

Παροχές:

  • Διαμονή (εάν χρειάζεται) και διατροφή
  • Άριστο περιβάλλον εργασίας

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2834306602

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό