Junior Sous Chef
IBEROSTAR
Πλήρης απασχόληση
Ρέθυμνο
Για τη νέα σεζόν 2026,
Μεγάλη ξενοδοχειακή πολυεθνική εταιρεία αναζητά για τα ξενοδοχεία της προσωπικό με τη παρακάτω ειδικότητα:
Junior Sous Chef
Γενικά καθήκοντα:
- Βοήθεια στην προετοιμασία και το σχεδιασμό όλωντων μενού φαγητού και ποτών
- Δημιουργία πιάτων υψηλής ποιότητας, τόσο απόπλευράς εμφάνισης όσο και από πλευράς γεύσης
- Διασφάλιση ότι η κουζίνα λειτουργεί με έγκαιροτρόπο που πληροί τα πρότυπα ποιότητάς μας
- Επινοητικότητα στην επίλυση τυχόν προβλημάτων καιανάληψη του ελέγχου σε οποιαδήποτε προβληματική κατάσταση
- Συμμόρφωση με τους κανόνες υγιεινής και τα πρότυπαασφαλείας και επιβολή της τήρησής τους
- Διατήρηση θετικής και επαγγελματικής προσέγγισηςμε συνεργάτες και πελάτες
Απαραίτητα Προσόντα:
- 2+ έτηεμπειρίας ως Junior Sous Chef
- Πτυχίο στηΜαγειρική ή σχετικό πιστοποιητικό
- Πολύ καλήγνώση Αγγλικών. Επιπλέον ξένη γλώσσα θα θεωρηθεί προσόν
- Κατανόηση τωνδιαφόρων μεθόδων, των υλικών, του εξοπλισμού και των διαδικασιών μαγειρικής
- Εξοικείωση μετις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου
- Δυνατότητα εργασίας με διάφορα προγράμματα λογισμικούυπολογιστών (MS Office, λογισμικού διαχείρισης εστιατορίου, POS)
Παροχές:
- Διαμονή (εάν χρειάζεται) και διατροφή
- Άριστο περιβάλλον εργασίας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2834306602
Πώς να εφαρμόσει
Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.
Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό